Zacapa 23 Rom

En annerledes rom-jul

Nordmenn er tradisjonelt sett svært ensformige når det kommer til valget av drikke i julen. De fleste serverer kun de klassiske kombinasjonene juleøl og akevitt, og kaffe og Cognac. Zacapa 23 rom er også et eksklusivt alternativ som passer etter et tungt og kraftig julemåltid.

Publisert

Zacapa 23, en av verdens fineste og mest omtalte rom, produseres og lagres i Guatemalas fjell, mer enn 2300 meter over havet i det som kalles «The House Above the clouds».

Her utvikler Zacapa 23 sin komplekse smak og karakter over tid. Den kjølige luften fra fjellet forsinker aldringsprosessen, mens tønner som tidligere ble brukt til å lagre robust amerikansk whisky og delikate sherryer gir hver flaske sin smak.

Som avec

Julen er tiden for å kose seg litt ekstra. Serverer du Zacapa 23 som en avec etter julematen er du sikker på at den vil få opp temperaturen, selv på kalde desemberkvelder.

Flasken tar seg spesielt godt ut under juletreet og vil glede enhver som har øye for kvalitet og det eksotiske. Hver flaske er kledd med et håndvevd bånd, Petate, som bygger på en 3000 år gammel tradisjon som stammer fra Maya riket.

Om Zacapa 23

Zacapa 23 lages av sukkerrør i høyeste kvalitet, også kalt «Virgin Sugar Cane Honey», og det benyttes et lagringssystem som kalles «Sistema Solera». Dette innebærer å blande rom fra ulike årganger i fat som tidligere inneholdt amerikansk Whiskey, Oloroso sherry og Pedro Ximenez-viner. Resultatet er en helt spesiell rom.

Zacapa 23 har en myk honningsødme med pikant aroma av eik, karamell og tørket, saftig frukt. Den nytes best bar eller over et par isbiter.

Pris: 600 kroner

Importør: Diageo

Diageo

Diageo er verdens ledende produsent av alkoholholdige drikkevarer med en enestående portefølje innen brennevin, øl og vin. Varemerkene inkluderer blant annet Johnnie Walker, Crown Royal, J&B, Windsor, Buchanan og Bushmills whisky, Smirnoff, Cîroc og Ketel One vodkas, Baileys, Captain Morgan, Jose Cuervo, Tanqueray og Guinness.Diageo er et globalt selskap med virksomhet i mer enn 180 land verden over. Selskapet er notert både på New York Stock Exchange (DEO) og London Stock Exchange (DGE). For mer informasjon om Diageo, medarbeidere, varemerker og resultater, besøk Diageo.com.

"
Powered by Labrador CMS