Electrolux AEG ProfreshPlus2

Mer plass og lengre lagringstid

De nye AEG ProFresh Plus kombiskapene sørger for at maten holder seg frisk lenger. Og jordbærene kan oppbevares i kjøleskapet i hele 10 dager uten at næringsinnholdet forringes. Kombiskapene har også 15 prosent større lagringskapasitet.

Publisert

"Den nye serien med ProFresh Plus kombiskap fra AEG bringer profesjonell friskhet til hjemmet. Når både fuktighet og næringsinnhold i maten holdes intakt ved oppbevaring, vil maten se bedre ut og ikke minst smake bedre", heter det i en pressemelding.

Kvalitet og ferskhet

– Vi er i dag opptatt av kvalitet og ferskhet når vi gjør våre innkjøp av matvarer. De nye ProFresh Plus frostfrie kombiskapene holder råvarene friske lengre. Ved riktig oppbevaring kan du øke holdbarheten for fisk opp til dobbelt så lenge som i tradisjonelle kombiskap, uten at verken væskemengde eller smak forringes. Hele 99 prosent av fuktigheten i salat vil være intakt etter en hel uke i kjøleskapet, sier markedssjef Lena Wånemark i AEG-Electrolux.

To separate kjølesystemer

For å unngå at maten tørker ut, er AEG ProFresh Plus kombiskap utstyrt med den innovative TwinTech-teknologien. Dette innebærer at skapet har to separate kjølesystemer som betjener kjøleskap og fryser uavhengig av hverandre. Dette hindrer at maten tørker ut i kjøleskapet, og maten holdes frisk lenger. Samtidig unngås rimdannelse i frysedelen.

Kombiskapet har et såkalt ”MultiAirFlow” kjølesystem som fordeler luften i kjøleskapet og gir optimal temperatur for råvarene i hele skapet. Et ”Clean Air Control” luftfiltersystem hindrer luktdannelse, samtidig som råvarene opprettholder sin opprinnelige smak.

Rask avkjøling med FreshBox

FreshBox er en egen uttrekkbar skuff med et lavere temperaturnivå som gjør at du raskt oppnår riktig temperatur for oppbevaring av fisk, kjøtt eller grønnsaker. Dette bidrar til å øke holdbarheten på råvarene.

LED-belysning gjør det enklere å finne de riktige ingrediensene, og et nytt MaxiLoad lagringssystem gir 15 prosent mer lagringsplass i forholdtil tradisjonelle kombiskap. De nye ProFresh Plus frostfrie kombiskapene har i tillegg lavere strømforbruk enn en 20W lyspære. Skapene har energimerking A+++ eller A++ som gir opptil 50 prosent lavere energiforbruk enn et A+ kombiskap.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS