Caledonien Kristiansand
Caledonien Kristiansand

Caledonien arrangerer tur til inntekt for gatebarn

Radisson Blu Hotel Caledonien arrangerer søndagstur på Odderøya, for å skaffe penger til å gi gatebarn en verdig barndom.

Publisert

Salgssjef Patrick Adolfsen (t.v.) og hotelldirektør Frode Jansson ved Radisson Blu Caledonien Hotel. (Foto: Inge T. Dalen/Arena Usus)

– Vi arrangerer en søndagstur med mening for å støtte en viktig organisasjon som legger ned en solid innsats for barn som ikke har den samme gode oppveksten som oss, forklarer Patrick W. Adolfsen, salgssjef på Radisson Blu Caledonien Hotel i Kristiansand. Caledonien er Usus-medlem.

Adolfsen stiller opp sammen med hotelldirektør Frode Jansson for å understreke at Caledonien tar samfunnsansvaret på alvor.

Hele startkontingenten til bedre barndom

Hotellet har tatt et uvanlig initiativ: Radisson Blu i Kristiansand står som arrangør for en tur rundt på Odderøya søndag 20. september klokka 13. Arrangementet er åpent for alle.

Startkontingenten for søndagsturen denne dagen er 100 kroner per voksen. Inntektene skal gå uavkortet til World Childhood Foundation (WCF).

Meld deg på Caledoniens søndagstur for Childhood på Facebook

Startet av Dronning Silvia

WCF ble stiftet av Sveriges dronning Silvia i 1999. Organisasjonen jobber for å hindre overgrep mot og utnyttelse av barn. Gatebarn, barnehjemsbarn og andre barn som har det vanskelig, skal sikres en normal barndom.

– Etter turen byr vi på enkel bevertning for store og små. Ta med venner og familie og kombiner fysisk aktivitet og en god handling, oppfordrer Adolfsen.

Enda mer støtte til Childhood

Salgssjefen forteller at søndagsturen arrangeres som en del av en «responsible business action-måned» i hotellkjeden i september.

Caledonien skal også gjennomføre andre store og små aktiviteter denne måneden for å støtte den viktige organisasjonen Childhood. Blant annet skal alle ansatte på hotellet gjennomføre fysisk aktivitet og faktisk tilbakelegge tilsvarende avstanden Kristiansand-Tromsø.

– Bedriften støtter Childhood med 50 kroner per ansatt som registrerer kilometer denne måneden, og de ansatte oppfordres til å bidra med det samme, opplyser Patrick Adolfsen på Radisson Blu Caledonien Hotel.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS