Radisson Red Glasgow
Radisson Red Glasgow

Glasgow får Europas første Radisson Red-hotell

I 2017 skal Carlson Rezidor åpne sitt aller første Radisson Red-hotell i Europa, og det skjer i Skottland. Radisson Red Hotel Glasgow får 176 rom og skal ligge ved Skottlands største konferansesenter, Scottish Exhibition and Conference Centre (SECC).

Publisert

Det første Radisson Red-hotellet i Europa åpner i Glasgow (bildet) i 2017.

Carlson Rezidor driver allerede et Radisson Blu- og et Park Inn by Radisson-hotell i Glasgow, og styrker med dette sin eksisterende portefølje i byen.

Sentral beliggenhet

Radisson Red Glasgoq får beliggenhet i Glashow West End. (Foto: Colourbox.com)

Radisson Red Hotel Glasgow ligger i byens West End, kun 300 meter fra Scottish Exhibition and Conference Centre (SECC) som inkluderer Clyde Auditorium for 3000 gjester og Hydro konsertarena med 12 500 plasser.

Også International Financial Services District, Glasgow Science Centre og Glasgow Media Centre ligger i umiddelbar nærhet til hotellet. Bysentrum og den internasjonale flyplassen er henholdsvis bare to og 10 kilometer unna. Foruten 176 gjesterom vil Radisson Red ha en elegant «Redeli»-restaurant, en «Ouibar», et galleri, over 100 kvadratmeter med møtefasiliteter, et treningsstudio og 78 parkeringsplasser.

Hotellet skal driftes av Rezidor Hotel Group.

Glasgow - sterkt marked i Storbritannia

Glasgow er et av de sterkeste markedene i Storbritannia, og Radisson Red vil tilføre et nytt konsept til byen. Konseptet bak Radisson Red er trendy hoteller som passer den moderne, designbevisste gjesten. Fra før av har vi lansert Radisson Red i Shenyang Hunan i Kina og i Cape Town i Sør-Afrika, opplyser Wolfgang M. Neumann, President og CEO i Rezidor, i en pressemelding.

Les også: De første Radisson Red-hotellene åpner i 2016 (publisert august 2015)

Blir flaggskiphotell i Europa

– Radisson Red Hotel Glasgow vil være et flaggskiphotell for hotellkjeden i Europa. Med Radisson Red har vi satt oss ambisiøse mål for videre vekst. Vi tar sikte på å lansere mer enn 60 hoteller over hele verden innen 2020, tilføyer Elie Younes, Executive Vice President og Chief Development Officer i Rezidor, videre i pressemeldingen.

Innovasjon

Colliers International har gjort en grundig markedsanalyse for hotellet, og Marc Finney, Head of Hotel & Resorts Consulting, sier følgende:

– Radisson Red Glasgow vil være det første av sitt slag i Storbritannia og vi er glad for å kunne bistå våre kunder med å satse på innovativ utvikling. Hotellet kommer til å være et viktig tilskudd til reiselivet i Glasgow, og har fått en utmerket beliggenhet. I Colliers er det vår jobb å føre sammen investorer og ledende internasjonale merkevarer.

Glasgow

"

Glasgow. (Foto: Colourbox.com)

Med en befolkning på 1,75 millioner er Glasgow den største byen i Skottland. Sett bort i fra London er Glasgow den ledende finansbyen i Storbritannia, og på listen over Europas 10 største finansmiljøer.

Glasgow er kjent som et viktig turistmål, som tiltrekker seg mer enn 2,3 millioner besøkende i året.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS