Nytt studietilbud i restaurantledelse i Oslo

Onsdag 23. september var det offisiell åpning av Studietilbudet Restaurantledelse på Campus Oslo. Dette er et helt nytt studietilbud i Oslo.

Publisert

Studiet er et ettårig studietilbud for mellomledere i reiselivsbransjen, og etableres som en prøveordning finansiert av næringen selv, NHO Reiseliv og Frydenlund Bryggeris Legat. Studiet driftes faglig av Norsk hotellhøgskole, gir 60 studiepoeng og kvalifiserer til videre utdanning med bachelor og hovedfag.

– At reiselivet selv finansierer første året av studiet understreker behovet i næringen for å dekke det store gapet mellom grunnutdannelsen i hotell- og restaurantfagene, og topputdannelsen ved Universitetet i Stavanger, sier fagsjef kompetanse og rekruttering i NHO Reiseliv, Vibeke Myrstad.Studiet, som er samlingsbasert, har 21 deltakere dette første året, og det skal allerede være nok interesserte til å fylle en ny klasse neste år.

23. september var for første gang studentene, aktører fra reiselivsnæringen, Norsk Hotellhøyskole samlet til offisiell åpning av studiet i Thons splitter nye Thon Conference Universitetsgaten. Blant studentene er blant annet ansatte ved Paleet restaurantdrift, Festningen Restaurant, Statholdergaarden, Lofoten fiskerestaurant og Sundvolden Hotel.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS