Best Western Airport Hotel
Best Western Airport Hotel

Utvider på Gardermoen

Best Western Oslo Airport Hotel på Gardermoen skal utvides med 60 rom, og vil få 213 rom når alt står ferdig i 2016/17.

Publisert

Best Western Oslo Airport Hotel skal utvides med 60 rom.

Best Western Oslo Airport Hotel på Gardermoen har de siste årene hatt en svært positiv utvikling med økt omsetning og gode resultater. Med dette som bakgrunn, samt den fremtidige utvidelsen av Oslo Lufthavn Gardermoen, skal nå hotellet utvides med 60 rom.

Tro på vekst på Gardermoen

Morten A. Kahrs.

– Vi har tro på vekst i gjestemarkedet på Oslo Lufthavn Gardermoen, og føler oss trygge på at vi fortsatt vil øke vår markedsandel med vårt Best Western Oslo Airport Hotel. Vi ønsker å være tidlig ute for å imøtekomme behovet og sikre oss markedsposisjonen innenfor alle segmenter, sier Morten A. Kahrs, administrerende direktør i Norlandia Hotel Group, i en pressemelding.

Hotell fra 1998

Hotellet ble oppført i 1998 som et rom/frokost-hotell, og ble utvidet i 2007 med nye konferanselokaler, resepsjon og restaurant.

Saken fortsetter under bildet

Hotellet har i dag 153 rom, flere moderne konferanselokaler, samt lyse og hyggelige fellesarealer.

100 rom ble totalrenovert sommeren 2015, og oppstart for de nye 60 rommene er planlagt til 2016/2017. Totalt vil hotellet da kunne tilby over 213 moderne rom.

Norlandia Hotel Group

Norlandia Hotel Group eier 17 hotelldriftselskaper i Norge og Sverige, som i det daglige blir driftet av NHG Management. Kjernevirksomheten er oppfølging av daglig hotelldrift.

Best Western Scandinavia

Best Western Scandinavia er en medlemsorganisasjon med om lag 130 privateide Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark og Island. Engasjert vertskap setter sitt personlige preg på hotellopplevelsen for gjestene. Totalt finnes det over 4000 Best Western-hoteller i et om lag 110 land, hvorav 150 hoteller i Norden.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS