Foto: Privat
Foto: Privat

Ny eier for Kvavik Camping i Lyngdal

Etter 28 års drift har ekteparet Irene og Kjell Kvåvik solgt Kvavik Camping i Lyngdal i Vest-Agder til Bjørnar Mørenskog, som har lang tid i bransjen. Han drev blant annet Hovden Fjellstoge fra 1990 til 2010.

Publisert

Salget omfatter 80 mål med 500 meter barnevennlig sandstrand, 10 leiligheter og 12 hytter, i tillegg til oppstillingsplass for nærmere 250 vogner for helårscamping. Med i salget hører også 26 prosent av aksjene og styreplass i Sørlandsbadet AS.

Innerst i Kvavikfjorden

Ekteparet Kvåvik beholder Elvebredden Hytteferie AS og vil i årene fremover konsentrere seg om å videreutvikle denne virksomheten på Kvavik.

Kvavik Camping ligger innerst i Kvaviksfjorden, som sammen med kommunens friområde strekker seg over en kilometer med barnevennlig sandstrand.

Vertskapsparet Kjell og Irene Kvåvik overtok driften av campingplassen i 1989/90. Kvavik Camping har deretter gradvis blitt oppgradert og utviklet til en stor familievennlig campingplass.

Mørenskog overtar driften

Ny eier er Bjørnar Mørenskog (54). Han kommer fra Hovden, og har lang erfaring fra reiselivet.

Han bygget og utviklet Hovden Fjellstoge fra 1990 fram til han solgte familiebedriften i 2010. I dag driver han eget reisebyrå, som arrangerer vandringer og kulturreiser både i Spania og Norge.

Det er ansatt nytt vertskap for å ha ansvar for den daglige driften.

De siste fem årene har han arbeidet som vertskap på Sjømannskirken i Malaga på Costa del Sol, som er Sjømannskirkens storstue med kirke, gjestehus og servering.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS