– Et revolusjonerende produkt

– Hobarts nye universal hette-oppvaskmaskin Premax AUP har noen revolusjonerende egenskaper, som vi er alene om, uttaler Erik Skau Hovde i Hobart Norge.

Publisert

Det er ikke ofte markedet blir tilført revolusjonerende nye produkter for profesjonell oppvask.

«Maskinen som leveres i tre størrelser kan vaske både normal oppvask og svært tilsmusset grovoppvask som kjøkkenverktøy, beholdere, brett, og kasser. Den største maskinen AUPT har dobbel bredde og kan vaske med to stk. 50 x 50 cm kurver samtidig. Den mellomste AUPL har en innvendig bredde som gir plass til 60 cm bredt vaskegods og i den minste AUP benyttes en stk. 50 x 50 cm oppvaskkurv», heter det i en pressemelding

Med Hobart AUP blir forspyling av vaskegodset ikke lenger nødvendig. Avskraping holder. Maskinen har en innebygget forvaskfunksjon som renser vaskevannet og pumper fett og matrester ut av maskinen og over i en ekstern beholder.

«Vaskevannets kvalitet blir konstant overvåket av sensorer, og friskt vann blir tilført ved behov for å opprettholde kvaliteten. Slik blir kvaliteten på oppvaskresultatet automatisk opprettholdt. Faren for at maskinens avløp tilstoppes av matrester og at maskinens må renses manuelt, er så godt som eliminert. Man sparer tid og øker hygienesikkerheten betydelig med Hobart AUP. For et kjøkken med liten plass til oppvask er dette en ideell maskin», heter det i meldingen.

– Maskinen har også en rekke andre egenskaper, og skal ha markedets laveste vannforbruk og generelle driftskostnader, som er standard for alle Hobart avanserte oppvaskmaskiner, melder Skau Hovde.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS