Nyheter fra Lantmännen Unibake

Her er september-nyhetene fra Lantmännen Unibake.

Publisert

Toastbread soft Rye&Seeds Manhattan

Den grove varianten.

Amerikansk-inspirert formbrød. Brødet er bakt med sammalt hvete og rug, og smaksatt med solsikke- og melonkjerner. Lavt saltinnhold og rik på fiber. 580 g x 6 stk. (EPD 4758892)

Sandwino-nyheter

Landbrød gigant.

To nyheter i Sandwino-familien; Rundstykke fin og Rundstykke grov. Ferdig stekt, tin og server. Egnet til tradisjonell påsmurt. (EPD Rundstykke fin 4854717, 60 g x 50 stk, EPD Rundstykke grov 4854782, 70 g x 50 stk)

Ostebolle: Brød med 26 prosent emmentaler-ost. I påsmurtdisken eller som et mellommåltid. 70 g x 45 stk. (EPD 4854329)

To nye brød

Et nytt forbedret Alpebrød twist med mer frødekor, mindre salt og en luftigere tekstur. I tillegg kommer et nytt stort brød, Landbrød Gigant, som passer til blingser og påsmurt. Bakt med surdeig for smak og holdbarhet. (EPD Alpebrød 4848883, 600 g x 16 stk, EPD Landbrød Gigant 4851093, 1200 g x 7 stk)

Croissant Flerkorn

Croissant med fem ulike kornsorter. Kan spises som den er eller serveres som påsmurt. 75 g x 48 stk. (EPD 4849014)

Kokosrull

Relansering av kokosrull. Det nye er strekkode på f-pk og Hatting-logo. 35 g x 30 stk. (EPD 4855995)

Julestjerne

Årets juleprodukt er en stjerneformet hvetebolle med kardemomme og gurkemeie. Dette gir en fin farge og passer godt til jul. 70g x 70 stk (EPD 4855870)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS