
Duket for store smaksopplevelser på Sommerro
Det anerkjente restauranthuset Plah & Ahaan er blant de mange spennende serveringstilbudene som flytter inn i Sommerrokvartalet på Frogner.

Under ledelse av eier og kjøkkensjef Terje Ommundsen har Plah & Ahaan i Homansbyen høstet stor internasjonal anerkjennelse siden åpningen av restauranten i 2004.
Når Sommerrokvartalet innvies i 2022, åpnes også nye dører for det renommerte thai-kjøkkenet.
Lett etter det rette stedet
– Vi har lett etter det rette stedet å videreutvikle konseptene våre på. Når muligheten dukket opp i et av Oslos mest spennende hotell- og byutviklingsprosjekter, nølte vi ikke. Kanskje lanserer vi et nytt og spennende tilleggskonsept her også, hinter Ommundsen.
En ny, levende bydel

Plah & Ahaans restaurantkonsept er i dag todelt. Plah serverer stor smaksmeny, mens Ahaan byr på gatemat og deleretter. Med autentiske smaker, stor bar og god plass til besøkende blir Ahaan en ny og spennende attraksjon på Solli Plass, like ved inngangen til nye Sommerro hotell.
– Vi har vært opptatt av å skape et levende bygulv med attraktive publikumstilbud i Sommerrokvartalet. Med Plah & Ahaan får vi et av byens mest populære serveringskonsept på plass, som i tillegg passer veldig godt inn sammen med hotellet og deres tilbud. Restaurantlokalet skal innredes i en Art Deco-inspirert stil og vil bli helt spektakulært, sier «Konseptsjef Bygulv» i Aspelin Ramm Eiendom, Frode Rønne Malmo.
Les også: Skal lede hotellet på Sommerro på Solli Plass
Fra Thailand til Spania – en reise i mat
Utvikler Aspelin Ramm Eiendom eier 50 prosent av Sommerro. Barramon, den populære pintxos- og vinbaren som i dag er å finne på Mathallen Oslo, flytter også inn i det nye kvartalet.
– Vi er klare for å utvide og ønsker å etablere oss i en spennende del av byen som er i sterk positiv utvikling. Her skal vi gi gjestene våre en ekte smak av Baskerland fra Nord-Spania, sier eier og kjøkkensjef i Barramon, Tore Kristian Tofte.