Duket for store smaksopplevelser på Sommerro

Det anerkjente restauranthuset Plah & Ahaan er blant de mange spennende serveringstilbudene som flytter inn i Sommerrokvartalet på Frogner.

Terje Ommundsen. (Foto: Plah)

Under ledelse av eier og kjøkkensjef Terje Ommundsen har Plah & Ahaan i Homansbyen høstet stor internasjonal anerkjennelse siden åpningen av restauranten i 2004.

Når Sommerrokvartalet innvies i 2022, åpnes også nye dører for det renommerte thai-kjøkkenet.

Lett etter det rette stedet

– Vi har lett etter det rette stedet å videreutvikle konseptene våre på. Når muligheten dukket opp i et av Oslos mest spennende hotell- og byutviklingsprosjekter, nølte vi ikke. Kanskje lanserer vi et nytt og spennende tilleggskonsept her også, hinter Ommundsen.

En ny, levende bydel

Frode Rønne Malmo. (Foto: Aspelin Ramm)

Plah & Ahaans restaurantkonsept er i dag todelt. Plah serverer stor smaksmeny, mens Ahaan byr på gatemat og deleretter. Med autentiske smaker, stor bar og god plass til besøkende blir Ahaan en ny og spennende attraksjon på Solli Plass, like ved inngangen til nye Sommerro hotell.

– Vi har vært opptatt av å skape et levende bygulv med attraktive publikumstilbud i Sommerrokvartalet. Med Plah & Ahaan får vi et av byens mest populære serveringskonsept på plass, som i tillegg passer veldig godt inn sammen med hotellet og deres tilbud. Restaurantlokalet skal innredes i en Art Deco-inspirert stil og vil bli helt spektakulært, sier «Konseptsjef Bygulv» i Aspelin Ramm Eiendom, Frode Rønne Malmo.

Les også: Skal lede hotellet på Sommerro på Solli Plass

Fra Thailand til Spania – en reise i mat

Utvikler Aspelin Ramm Eiendom eier 50 prosent av Sommerro. Barramon, den populære pintxos- og vinbaren som i dag er å finne på Mathallen Oslo, flytter også inn i det nye kvartalet.

– Vi er klare for å utvide og ønsker å etablere oss i en spennende del av byen som er i sterk positiv utvikling. Her skal vi gi gjestene våre en ekte smak av Baskerland fra Nord-Spania, sier eier og kjøkkensjef i Barramon, Tore Kristian Tofte.

Sommerrokvartalet

Sommerrokvartalet er et byutviklingsprosjekt på Frogner, som innvies i 2022.

56 nye leiligheter legges ut for salg 6. oktober 2020. Nybyggene skjermes fra hovedveien av gamle Oslo Lysverker, som restaureres og blir til et nytt nabolagshotell.

Det nye kvartalet får fire restauranter, tre barer, kulturscene, bibliotek og en liten kino.

Når Vestkantbadet gjenåpner inviteres også badere og gjester til et 400 kvadratmeter stort treningsstudio og 16 behandlingsrom i samme etasje.

Les også: Bygger hotell i gamle Oslo LysverkerLik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS