Daglig leder for Livly, Jonas Stokke. Foto: Ilja C. Hendel Utvikler restaurant-kit til 2,5 millioner nordmenn Nye forretningsmodeller innen restaurantbransjen ser ut til å viske ut grensene mellom hjemmelaget mat, ferdigmat og restaurantmat. Redaksjonen i Horecanytt Publisert mandag 25. oktober 2021 - 08:46 For å lese denne saken må du være abonnent Allerede abonnent? Logg inn her Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud: TOTAL(digitalt + papir)1 år til kr 1 192,50,-(herav mva kr 132,50) Kort TOTAL(digitalt + papir)1 år til kr 1 192,50,-(herav mva kr 132,50) Faktura DIGITAL(kun digitalt)1 år til kr 860,-(herav mva kr 0,-) Kort DIGITAL(kun digitalt)1 år til kr 860,-(herav mva kr 0,-) Faktura Allerede abonnent? Logg inn her Gå til min side restaurant nyheter produkter oktober 2021
Innhold fra annonsør Slik spiller bakeriperle og Norengros hverandre gode:– Deres løsning er gull for oss