Fra Fazer-kantinen hos GC Rieber i Bergen. (Foto: Fazer Food Services)

Fazer med flere nyåpninger

Fazer Food Services er offensive om dagen. I løpet av de siste dagene har Fazer åpnet for servering hos GC Rieber i Bergen, på nyåpnede Valle Hovin videregående skole, og sist, men ikke minst på Vålerengas nye stadion på Valle.

Publisert

Avtalen mellom Vålerenga og Fazer Food Services ble sparket i gang forrige helg, samtidig som både dame- og herrelaget hadde sine første kamper på stadion.

Foto: Fazer Fiood Services

Vålerenga kultur- og idrettspark

Fazer Food Services AS inngikk våren 2017 en avtale med Vålerenga kultur- og idrettspark AS og Vålerenga fotball AS om leveranse av kantine, kiosk og VIP-konsepter på Vålerenga Stadion.

Det som kjennetegner matservering på sportsarenaer er høyt tempo og god logistikkflyt. «Disse to faktorene er helt avgjørende for at totalopplevelsen skal bli i bra. Maten skal være av ren kvalitet, og menyene skreddersys til de ulike arrangementene, der gjestene er i fokus fra start til slutt», heter det i en pressemelding fra Fazer.

Fra Valle videregående skole. (Foto: Fazer Food Services)

Sunne smaksopplevelser

– Vi skal tilby sunne smaksopplevelser, både til store og små gjester. Alle våre menyer er utviklet av våre kokker, og kvalitetssikret av vårt kulinariske team. Menyen er variert, vi har fokus på lokale råvarer og produkter, men samtidig inspirert av mat fra hele verden. Vi utvikler våre menyer kontinuerlig, og gjerne i samråd med våre gjester. Det er de som skal være mette og fornøyde», sier prosjektsjef i Fazer, Esben Krogh.

Valle videregående skole

Fazer Food Services har åpnet en personalrestaurant hos GC Rieber Motorhallen i Bergen. (Foto: Fazedr Food Services)

21. august åpnet Valle Hovin videregående skole, og med det, den delen av avtalen som for Fazer innebærer servering av mat og drikke til lærere og elever. Drift av skolekantiner er nytt for Fazer.

Kantinen på Valle Hovin er en del av flere utvalgte piloter for Fazers nye servicebrand Fazer Food & Co.

– Fazer Food & Co representerer en ny type restaurant som med sine tilbud møter behov hos en arbeidshverdag i endring. Fazer Food & Co kan servere deg fra morgen til kveld, og tilbyr inspirerende menyer tilpasset sesong, med sunne alternativer, i en avslappet atmosfære. Fazer Food & Co fokuserer på mat, service og atmosfære, sier kommersiell direktør i Fazer, Åste Haukvik.

Personalrestaurant hos GC Rieber i Bergen

I slutten av august åpnet Fazer Food Services AS nok en personalrestaurant i Bergen, denne gang hos GC Rieber Motorhallen.

GC Rieber kan fortelle at kjøkkenet har blitt totalrenovert i sommer med nye løsninger, og lokalene er malt lyse. I løpet av høsten kommer det også nye møbler.

«De ansatte hos GC Rieber Motorhallen møter en ny personalrestaurant, merket Fazer Food & Co, Fazers nye servicebrand. Som en av pilotene for det nye servicebrandet vil denne restauranten være med å utvikle spennende, nye moduler og konsepter. Alt basert på fleksible løsninger, og innovative og velsmakende smaksopplevelser», heter det i pressemeldingen.

– Det gleder oss å se de gode tilbakemeldingene, både muntlig og på sosiale medier. Det gjør oss stolte, og vi gleder oss til fortsettelsen, sier driftssjef for Fazer i Bergen, Jostein Rebnord.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS