Foto: Braastad/Arcus
Foto: Braastad/Arcus

Braastad tar opp likør-kampen

Braastad Crème Liqueur ble lansert i sommer, og «debutanten» har allerede sikret seg en sølvmedalje i kategorien kremlikør. Det skjedde under en av verdens største og mest prestisjefylte brennevinskonkurranser, International Wine and Spirits.

Publisert

Sommerens store Braastad-nyhet bekrefter nytenking hos cognacprodusenten

– Nordmenn har alltid satt stor pris på både cognac og kremlikør, og dette produktet er bokstavelig talt en deilig kombinasjon av det beste fra to verdener, uttaler markedssjef hos Arcus, Alexandra Wachtmeister, i en pressemelding.

Cognacen i Braastad Crème Liqueur kommer fra Petite Champagne, et velkjent område i Cognac. Heller ikke fløten er tilfeldig valgt. Den er hentet fra kremlikørens hjemland, Irland.

Braastad Crème Liqueur kan med fordel nytes i et glass med noen isbiter. (Foto: Braastad/Arcus)
Braastad Crème Liqueur kan med fordel nytes i et glass med noen isbiter. (Foto: Braastad/Arcus)

Dype norske røtter

Braastad er kjent for den eksklusive blandingen av nytenking og kvalitet. Det anerkjente cognacmerket med dype norske røtter, har i over 100 år produsert noe av det beste Cognac har å tilby. I så måte er det langt fra første gang de viser nytenking og utvikling.

Produktet er blandet av masterblender Richard Braastad. Han er fjerde generasjon Braastad med ansvar for familiens vingård og destilleri.

Riktig balanse

Foto: Braastad/Arcus
Foto: Braastad/Arcus

Og oppgaven med å utvikle en kremlikør i verdenstoppen har han tatt på største alvor.

– Vi har ekspertisen til å skape vår egen smak og formidle vår egen følelse. Det er selvsagt en utfordrende oppgave, for vår viktigste råvare, druene, endrer karakter fra år til år. Men alt handler om å finne den riktige balansen i produktene våre, sier Braastad.

Braastad Crème Liqueur kan med fordel nytes i et glass med noen isbiter, og gjerne i kombinasjon med kaffe.

Braastad Crème Liqueur au Cognac

Volum: 50 cl.

Alkohol: 17,0 %.

Varenr. Vinmonopolet: 7696802 (bestillingsutvalget).

Pris: 200 kroner.

Powered by Labrador CMS