Thon Hotel Nidaros er helt nyoppusset og har 163 rom og businessrom, treningsrom, lobby med barområde, frokostsal og en ny, stor lounge. (Foto: Thon Hotels)

Blir til Thon Hotel Nidaros

Thon Hotel Gildevangen i Trondheim bytter navn til Thon Hotel Nidaros. Det nye navnet gjør ære på Nidarosdomen og på det gamle bynavnet Nidaros. Navnendringen trer i kraft fra onsdag 27. september.

Publisert
Thon Hotel Gildevangen blir til Thon Hotel Nidaros. (Foto: Thon Hotels)

Hotellet, som ligger i en ærverdig bygning i sen-jugendstil fra 1908, er totalrenovert. Bygningen, som ligger i Søndre gate 22, består for øvrig av samme steinsort som Nidarosdomen..

Lobbyen på Thon Hotel Nidaros har mange unike detaljer, blant annet en vegg tapetsert med bilde av Stiftsgården i Trondheim. (Foto: Thon Hotels)

Totalrenovert hotell

– Det nyoppussede Thon Hotel Nidaros er svært godt tilrettelagt for forretningsreisende, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Thon Hotel Nidaros har 163 rom og businessrom som er smakfullt innredet med Smart-TV og det er gratis wifi på hotellet.

Thon Hotel Nidaros kan tilby treningsrom, lobby med barområde, flott frokostsal og en ny, stor lounge. Hotellet serverer også gratis kveldsmat til hotellets gjester fra klokken 18 til 21.

Eksklusivt interiør

– Med Thon Hotel Nidaros har vi tatt sikte på å skape et eksklusivt og moderne hotell for kresne businessgjester. Alt fra resepsjon, lounge, spisesal og gjesterom har fått en helt ny stil og utforming, sier designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga, som sammen med interiørarkitekt Trond Ramsøskar står bak det nye designet.

– Hotellets restaurant i annen etasje og tilstøtende lounge gir gjestene en flott start på dagen. Restauranten har åpen løsning mot kjøkkenet som gir en hyggelig kontakt mellom kokker og gjester. Interiøret er eksklusivt, holdt i blått og korall. Treningsrommet, som ligger med utsikt over Trondheim by, er lyst og luftig. Det er godt utstyrt og innbyr til mosjon og adspredelse for hotellets gjester, forteller Berdal Haga.

Alt det beste, mener Berdal Haga

– Gjesterommene er lyse og luftige, men samtidig friske og fargerike. Sengene er brede og av beste kvalitet, her får gjestene en god natts søvn. Tapetene er holdt i dempet turkis og gull, møblene i korall, gult og kongeblått. Rommene er selvsagt utstyrt med det siste innen teknologiske løsninger, skryter Sissel Berdal Haga i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS