Østlandske Storhusholdning

Lokale småmesser lever i beste velgående

Storindustrien for storhusholdningen satser på mindre regionale messer.

Publisert

- Årets utgave av Østlandske Storhusholdning på Hamar ble utsolgt før påmeldingsfristen og det er jo helt utrolig, i tillegg har vi bedrifter på venteliste som ønsker å være med, sier Tore Haug, Regiondirektør Innlandet NHO Reiseliv.

Østlandske Storhusholdning arrangeres annet hvert år, og er den sjuende i rekken, og er ett samarbeid mellom NHO Reiseliv Innlandet og Utstillingsplassen Messer AS.

Fagmesse

Østlandske Storhusholdning 2007 er en ren fagmesse som presenterer alle typer leveranser innenfor både privat og offentlig sektor til blant annet hotell, restaurant, kafeteria, institusjoner, kantiner, catering og kiosker.

Messens utstillere representerer leverandører til storhusholdningen. I år er det over 70 leverandører til storhusholdningen som vil være utstilt og det er ny rekord.

1700 i fjor

For de utstillere som er aktive i å invitere eksisterende kunder, og ikke minst nye potensielle kunder vil en messedeltakelse være både tidsbesparende og kostnadseffektivt. I 2005 hadde vi i overkant av 1700 besøkende og vi håper å kunne øke dette ytterliggere i år.

Siden messen arrangeres på Hamar ser vi en økende interesse for besøkende både fra Oslo-området, Buskerud og ikke minst fra Hedmark og Oppland, uttaler Konrad Sel, daglig leder i Utstillingsplassen Messer AS.

Østlandske Storhusholdning 2007 arrangeres i Hamar onsdag 17. og torsdag 18. oktober.

Powered by Labrador CMS