Olav Inge Røyset Hjellegjerde nett

Luksushotell velger møbler fra Hjellegjerde

Hjellegjerde skal levere møbler til alle de 605 rommene og suitene på et nytt luksushotell ved Heathrow i London. Administrerende direktør Olav Inge Røyset kan fornøyd konstatere at dette er en av de største ordrene i Hjellegjerdes historie.

Publisert

I juni skal franske Sofitel åpne sitt nye femstjerners hotell direkte tilknyttet den nye terminal 5 på London Heathrow, og den norske møbelprodusenten skal levere møblene på alle rom.

605 rom

Hotellet med 605 rom og suiter blir et av de største femstjernershotellene på De britiske øyer.

De første leveransene er allerede gjennomført, og blant annet blir stolen Tinde å finne på de fleste rommene.

Tinde er designet av Steinar Myhr og Frode Hindenes i Circus Design.Storordre for Hjellegjerde

Ordren har en verdi på nesten seks millioner kroner, og er en av de største kontraktsordrene for Hjellegjerde noensinne. - Vi kommer til å øke vårt søkelys på kontraktsmarkedet i tiden fremover. I tillegg til denne ordren, har vi nylig gjennomført større leveranser til Rica Parken Hotell i Ålesund og den nye internasjonale loungen på Oslo Gardermoen, uttaler administrerende direktør Olav Inge Røyset i Hjellegjerde.

Komfort og design

- Produktene i vår Dsigned kolleksjon er meget attraktive produkter for kontraktskunder som ønsker å tilby sine gjester en unik kombinasjon av komfort og design, legger Røyset til. I Norge kan stolen Tinde for øvrig kjøpes hos Bohus.

Powered by Labrador CMS