Iskatedralen allerede fullbooket med bryllup

29. desember åpner Vinterparken i Hunderfossen dørene. Ishotellet og iskatedralen åpner formelt 10. januar, med allerede på parkens åpningsdag er det mulig å se katedralen og store deler av hotellet.

Publisert

I Vinterparken kan gjestene oppleve mystikk og magisk stemning mens mørket senker seg over vinterlandskapet. Aktivitetene er varierte og spennende for hele familien, og strekker seg fra snørafting og curling til snøscootere for barn og ATV (firhjuling) for voksne. For familier som er klare for en overraskelse er Trollstien midt i blinken.

Norges største høydepark

De kjente Hunderfossen Familieparkattraksjonene som Ivo Caprinos Eventyrgrotte og Eventyrslottet er også tilgjengelige i Vinterparken. Det samme er Norges største høydepark.

Mest oppsiktsvekkende er nok likevel Ishotellet og Iskatedralen. Katedralen er blitt et populært sted for bryllup, og det er allerede fullbooket med 15 bryllup denne sesongen.

- Iskatedralen og hotellet er spektakulært og stemningsfyllt, og det er veldig hyggelig at så mange velger å legge en av livets største begivenheter hos oss, sier Hogne Høstmælingen, direktør i Hunderfossen Familiepark.

10 000 kubikk med snø

Til sammen har det gått med mer enn 10 000 kubikkmeter snø og 30 tonn glassklar is til dette bygget. Ishotellet består av sju soverom med til sammen 22 senger, en isbar med plass til ca 200 personer og Iskatedralen med 90 sitteplasser. Nytt av året er issklie fra katedralen og ned til hotellhallen, men det forventes at bryllupsgjestene helst vil bruke trappen og gangen som binder katedral og hotell sammen.

Stor etterspørsel etter sesongkort

Hunderfossen Familiepark feirer i 2009 sitt 25 årsjubileum. Som en del av feiringen, selges det nå sesongkort som gjelder både for vintersesongen og sommersesongen. Etterspørselen har tatt av, og man har allerede solgt like mange sesongkort som man solgte i hele 2008 - inkludert sommersesongen.

-Det er gledelig å se at distriktets innbyggere har tatt så godt imot vårt jubileumsårskort! Det tyder godt både for vintersesongen og for jubileumssesongen til sommeren, sier Hogne Høstmælingen.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS