scandic_logo
scandic_logo

Rekordår for Scandic i fjor

Omsetningen for Scandic økte med 10,3 prosent til 720,5 millioner euro i fjor, Resultatet ble rekordhøye 102,9 millioner euro, opplyser konsernet i en pressemelding.

Publisert

For første gang siden 2001 kan Scandic som et helt frittstående og uavhengig selskap offentliggjøre selskapets økonomiske resultater.

* Omsetningen opp 10,3 % til 720,5 mill. euro

* Resultat opp 19 % til rekordhøye 102,9 mill. euro* Nøkkeltallene for bærekraftig utvikling forbedres kontinuerlig* Siden oktober 2007 har Scandic kunngjort 11 nye hoteller med totalt 2500 rom

Økt etterspørsel og økte rompriser

Frank Fiskers, Scandics konsernsjef kommenterer resultatet for 2007:- Scandic gjorde det svært godt i 2007, og vi er stolte over resultatene i vår første egne rapport siden 2001. Både når det gjelder omsetning og overskudd var det et rekordår for Scandic. Økt etterspørsel etter hotellrom ga høyere rompriser, noe som har gitt en betydelig økning av RevPar. Utviklingen gjennom året har vært sterk på alle våre markeder, spesielt i de større byene. Bærekraftig utvikling

- Vi er også meget fornøyde med den stadig positive utviklingen av våre resultater innenfor miljø og økologi, noe som styrker vår allerede ledende posisjon innenfor bærekraftig drift. Scandic skal fortsatt fokusere på vekst, og etter å ha kunngjort 11 nye hoteller siden oktober i fjor, har vi sterk tro på vårt mål om å ha 200 hoteller i drift eller under utvikling ved utgangen av 2011, sier Fiskers.

Powered by Labrador CMS