Scandic Østersund
Scandic Østersund

Scandic åpner sitt første svenske franchisehotell

1.april 2008 skifter Quality Hotel i sentrum av Östersund navn til Scandic Östersund City. Dermed åpnes dørene for Scandics første svenske franchisehotell.

Publisert

Den nye nordiske satsingen på franchising er en del av den sterke vekststrategien som Scandic fastla i 2007.

Scandics nye hotell i Östersund blir det femte franchisehotellet i Norden. Samtlige av kjedens franchisehoteller følger et felles sentralstyrt system som garanterer at alle holder samme høye standard som hotellene i den egne organisasjonen.

126 rom

Scandic Östersund City ligger i sentrum av Östersund og har 126 hotellrom, møterom og restauranter. Hotellet har nettopp avsluttet en omfattende oppussing, hvor blant annet alle rom har fått nye tekstiler i varme farger som brunt, valnøtt og hvitt. Alle rom er blitt utstyrt med 32 tommers LCD-TV.

200 hoteller

Scandic la i fjor listen svært høyt for sin fremtidige vekst, både på det svenske og det internasjonale markedet. Målet er å gå fra dagens 140 hoteller til 200 på noen få år. Bare siden oktober i fjor har ni nye hoteller kommet til, i tillegg til et nytt marked: Russland.

Søkelyset på franchising i Norden ses på som en rask og kostnadseffektiv del av den nye vekststrategien.- Vi har noen hvite områder på Norden-kartet. Med franchising kan vi sørge for å etablere oss raskere. Samtidig som vi vokser kraftig på egen hånd, ser vi på franchising som et godt komplement. Östersund er den første franchiseavtalen i Sverige, og vi er stolte over at hotellet skal bære varemerket vårt, sier Frank Fiskers, konsernsjef for ScandicNye muligheter

- At Scandic nå åpner for franchisevirksomhet i Norden ser jeg på som en utrolig mulighet for hotellet vårt, ettersom det ikke er noen annen hotellkjede med et så sterkt varemerke og så gode innarbeidete konsepter. Dessuten har jeg sterk tro på den nye konsernledelsen. Dette blir en oppgradering for våre eksisterende stamgjester, sier Joakim Wiklund, eier og hotelldirektør for nye Scandic Östersund City.

Powered by Labrador CMS