Fageråsen Trysilfjellet

På let etter ledere til Trysil-hotell

Storhotellet Quality Spa & Resort Trysil i Fageråsen i Trysil er i full gang med å besette stillingene på det nye storhotellet. Resortdirektør Pontus Åkesson vil ha et lokalt preg på hotellet og derfor flest mulig lokale ansatte. Til sammen er det 64 faste helårsstillinger som skal besettes ved det nye hotellet. I førsteomgang vil det bli lagt ut lederstillinger.

Publisert

I tillegg til de 64 faste stillingene ved hotellet vil det også være 46 stillinger i høysesongen, og også deltidsstillinger.

De første fem lederstillingene er blant annet teknisk sjef, F&B manager, aktivitetsansvarlig, spasjef og hotellsjef. Disse skal alle ha sentrale roller og være en del av ledergruppen. Alle stillingene vil bli lagt ut på hotellets hjemmesider. Hotellet skal etter planen åpne høsten 2009.

Riktig innstilling

Foreløpig er det tre ansatte i ledergruppen. Det skal til sammen bli åtte personer i gruppen. Anne-Marie Villa, human resource manager i Estatia Resort Hotels, kan fortelle at de først og fremst er på jakt etter personer med riktig innstilling.- Innstilling er viktigere enn erfaring, men det er klart at erfaring kreves på de største stillingene, forteller hun til Østlendingen.Åkesson trekker også frem hvor viktig ansettelsesprosessen er for hotellet. De ansatte vil få kontinuerlig oppfølging på byggingen av hotellet og annen opplæring frem mot starten.- Vi vil ha en resort skole hvor man vil få opplæring i alt fra våre verdier til hvordan man gjør de praktiske oppgavene, forteller Villa.

Legger til rette

Åkesson er opptatt av at de som arbeidsgiver er informert på samfunnssituasjonen i Trysil, og kan bistå med informasjon om barnehageplasser og bo muligheter til sine ansatte.De to hadde nylig en orientering for kommunen hvor de informerte om prosessen og hvordan arbeider med rekrutteringsprosessen.I månedsskiftet januar februar vil de resterende stillingene bli lagt ut og Åkesson er interessert i å få flest mulig ansatte fra lokalmiljøet. - Vi vil ha en lokalprofil på mat og arrangementer, sier han. Og han tror dette vil ligge naturlig for de lokale søkerne.

Powered by Labrador CMS