Bjorli snøhotell2

Andre sesongen for snøhotellet på Bjorli

Råbygget sto ferdig for ei uke siden, og i god tid før jul skal 12 hotellrom stå klart for gjestene. Det er klart for den andre sesongen for Bjorli Snøhotell. Det har kommet over en og en halv meter med snø i området.

Publisert

- Hovedkonstruksjonen er ferdig, og det har de siste dagene vært jobbet med å pusse veggene og få på plass det elektriske anlegget. Onsdag begynner is- og snøkunstner Peder Istad og hans samarbeidspartnere med utforming av møbler og kunst. De har 25 tonn is til disposisjon, sier salgs- og markedssjef Trond Jansen til rbnett.no.

Flere senger denne sesongen

Årets utgave av Bjorli Snøhotell ble forskjellig fra fjorårets praktbygg. - Vi kan love gjestene våre en stor opplevelse også i år. Vi satser på et mer kompakt hotell med mindre korridorplass, flere rom og større bar.

I fjor hadde snøhotellet 400 overnattinger, noe som var i overkant av budsjett. I tillegg hadde vi snøhotellet 5000 betalte omvisninger.

Les også: Snart klart for snøhotell på Bjorli

- Det var et tall hinsides alle våre forventninger, uttaler Jansen

Internasjonale gjester

"Bjorli Snøhotell tiltrakk seg oppmerksomhet fra mange nasjonaliteter. - I tillegg til våre norske gjester, hadde vi besøk fra England, China, Australia, India, Sør-Afrika, Nederland, Tyskland, sier Jansen til Romsdals Budstikke.

Powered by Labrador CMS