Inamo Restaurant2
Inamo Restaurant2

Bestill alt på skjermen

På den nyåpnede London-restauranten Inamo i Soho, blir det meste styrt av hi-tech datautstyr. Det nye restaurantkonseptet gjør det mulig for gjester å sitte ved bord som fungerer som en dataskjerm. Ved å berøre bordflaten, altså skjermene, kan gjestene se hele menyen og sende bestillingene sine rett til kjøkkenet.

Publisert

Her kan de mens de venter på maten spille spill, søke etter ting å gjøre i området, eller booke taxi hjem, alt bare ved å berøre bordplaten.

Du kan som gjest sågar bestemme hvilket mønster du vil ha på din virtuelle duk, i tillegg til at du via et webkamera kan følge med på kokkenes kunster ute på kjøkkenet.

God mat

Den kjente restaurantkritikeren Navah Bekhor i restaurantguiden Square Meal i London uttalte etter sitt besøk på den uvanlige restauranten:

- Maten, som er asiatisk med en vri, er overraskende god. Bestillingssystemet kan kanskje virke litt vel høyteknologisk, men det er faktisk veldig lett å navigere, så jeg tror det kan være en fin plass å ta med familien, så lenge du ikke har altfor små barn, sier hun.

Powered by Labrador CMS