Mulvaadgaarden Gamlebyen1

Blir hotell i Gamlebyen

Gamlebyen i Fredrikstad har manglet et hotell. Nå blir en gammel møbelforretning bygd om til overnattingssted. Roar Steen Edvardsen innreder nemlig Graff-gården som hotell. Dessuten skal Mulvaadgården (bildet) også huse værelser. 50 millioner kroner investeres i Gamlebyen Gjestegårder.

Publisert

Graff-gården har tidligere huset Borgs møbelforretning. Entreprenør, investor og Gamlebyen-entusiast Roar Steen Edvardsen satser tungt for å slå seg opp i et knalltøft hotellmarked.

Totalt 85 rom

Nå har han alliert seg med tidligere Titan-sjef Terje Haglund for å gjøre et skikkelig løft med ny hotellvirksomhet i gammelt bygningsmiljø.

De har kjøpt opp Gamlebyen Pensjonat som skal utvides, de lager hotell i tidligere Borgs møbelforretning, og det skal også bli hotell i Mulvaadgården. Til sammen vil de sitte med en hotellkapasitet på 85 værelser når alt er klart.

Et alternativ til det moderne

Edvardsen og Haglund klokkertro på at et unikt hotellkonsept i Gamlebyen kan hevde seg i konkurransen med Radisson SAS og moderne kjedehoteller.- Nå tar vi et helhetlig grep, sier Edvardsen, som vil markedsføre virksomheten under navnet Gamlebyen Gjestegårder. Prestegården og Tamburkjelleren blir restaurant som før, mens Teglhuset forbeholdes kurs og konferanser.

50 millioner kroner

- Til sammen satser vi 50 millioner kroner. Nå har vi brukt halvparten. Jeg tror aldri det er noen som har satset så mye i Gamlebyen før, smiler Edvardsen.

Torill Frydenlund skal for øvrig lede hotellvirksomheten i Gamlebyen.

Powered by Labrador CMS