Odd Ivar Solvold nett1

- Hotellmaten er for dårlig

- Hotellmat er generelt for alt for dårlig, mener Odd Ivar Solvold. Nå har han innledet et samarbeid med Thon Hotels, som ønsker å være ledende på mat på kurs- og konferansehotellene i Norge.

Publisert

- Det finnes selvfølgelig god hotellmat, men det er veldig variabel standard på maten, og generelt er den veldig svak. Det ønsker vi å gjøre noe med, sier Odd Ivar Solvold.

Les også: Thon + Solvold er sant

Hans kontakt med Thon Hotel Oslofjords direktør Ueli Bohnenblust har nå endt i en treårig samarbeidsavtale mellom Thon Hotels og Odd Ivar Solvold.

Kan utvikles

Solvold skal i første omgang utvikle selskapsmenyer for Thon Hotels kurs- og konferansehoteller, Thon Conference, men restauratøren ser ikke bort fra at dette er starten på noe mer.

- Personlig mener jeg at frokosten er altfor dårlig norske hoteller, og når jeg nå en gang har kommet inn i dette systemet, ser jeg muligheter videre for å utvikle frokost, lunsj og à la carte i hotellene, sier Solvold.

"

Tre retters selskapsmeny

Men i første omgang skal nå en treretters selskapsmeny komponeres, og Solvold forteller at den skal forandres to ganger i året.

Nå kurses kjøkken- og soussjefer fra de 12 Conference-hotellene slik at alle vet hva som skal gjøres når det hele iverksettes i løpet av de neste månedene.

En Solvold-meny skal være lik på alle Conference-hoteller, våre seg om det er på Thon Hotel Airport i Bergen eller på Thon Hotel Opera i Oslo.

Den første selskapsmenyen signert Odd Ivar Solvold lanseres i november

Et satsningsområde

- Dette samarbeidet er en videreutvikling av Conference-hotellene der mat er et satsingsområde. Vi er i et konkurranseutsatt marked, og vil være skikkelig gode på matdelen, sier kommunikasjonsrådgiver i Thon Hotels, Camilla Gulsett.

Du kan lese mye mer om det interessant samarbeidet i Horeca nummer 7, som snart sendes ut til abonnentene.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS