Texture restaurant nett

Islandsk-fransk duo inntar London

Agnar Sverrisson og Xavier Rousset har startet opp Texture restaurant og champagnebar i Portman Square i London. Sverrison er kokk fra Reykjavik, mens Rousset er sommelier fra Saint-Etienne i Frankrike.

Publisert

Men Texture er ikke et forsøk på å fusjonere fransk og islandsk kjøkken. Temaet er modern european, og det betyr at konvensjonelle regler brytes. Islandsk torsk, for eksempel, serveres med spanske innslag som chorizo og piquillopaprika.

Over snittpris

Når det gjelder priser, ligger Texture over gjennomsnittet.

I tillegg til à la carte tilbyr Texture blant annet også en Fish Tasting Menu som består av røkt tunfisk med asiatiske aromaer, skotske kamskjell, islandsk torsk med avokadopurre, chorizo, cocobønner og sauce vierge, samt en dessert.

Også Champagnebar

Texture er ikke bare et spisested, men også en champagnebar. Xavier kan tilby rundt 90 forskjellige slag champagne og 350 uliker viner, inkludert mindre kjente navn fra Ungarn og Slovakia.

Det er fullt mulig å besøke Texture uten å spise hvis man heller vil hygge seg i barområdet.

Både Sverrison og Rousset understreker at beliggenheten ved travle Oxford Street, god administrasjon og et klart og tydelig konsept har gitt dem en pangstart.

Powered by Labrador CMS