Antwerp Park Plaza Hotel Lobby nett

Rezidor med to nye hotell i Antwerpen

Antwerpen er kjent for spennende arkitektur, diamanthandel og som en inspirerende by for en rekke internasjonalt anerkjente motedesignere. Byen tiltrekker seg turister og Radisson SAS, som er en del av Rezidor Hotel Group, har tegnet kontrakt for et nytt hotell: Radisson SAS Astrid Hotel med 247 rom. Rezidor har også tegnet kontrakt for en nytt Park Inn i Antwerpen: Park Inn Antwerpen Astrid med 59 rom.

Publisert

De to nye hotellene ligger i hjertet av byen og bare 50 meter fra hverandre.

Park Inn blir for tiden renovert, men åpner i desember.

Radisson SAS Astrid er i full drift.

Med de to nye hotellene har Rezidor Hotel Group tre hoteller i byen.

Nytt og spennende reisemål

- Antwerpen i Belgia er kanskje et uvanlig reisemål, men det er en levende by med et rikt og spennende tilbud, sier informasjonsansvarlig Kristina Windset i Rezidor Hotel Group.

Landemerke

Radisson SAS Astrid Hotel Antwerpen er designet av den amerikanske arkitekten Michael Graves, og drives i dag under navnet Park Plaza Astrid Antwerpen. Mange karakteriserer hotellet som byens landemerke.

Hotellet huser dessuten byens nyeste og mest spennende attraksjon Aquatopia oceanarium, (www.aquatopia.be) som viser tusenvis av eksotiske fisker og reptiler i sitt naturlige miljø.

Vokse i hjemmemarkedet

- De to nye hotellene styrker vår posisjon i Belgia og er i tråd med vår strategi om å vokse i vårt europeiske hjemmemarked, sier konsernsjef Kurt Ritter i Rezidor.

"
Powered by Labrador CMS