Hovden Høyfjellshotell

Hoteller fusjonerer på Hovden

Den Flekkefjord-baserte hotellinvestoren og forretningsmannen Per Gunnar Andersen har gått sammen med Kenneth Pedersen-Rise fra Hovden, og dannet et felles driftsselskap som skal stå for driften av det tradisjonsrike Hovden Høyfjellshotell og Hovdestøylen Hotell. Frank Ekman er selskapets nye direktør.

Publisert

Hovden Høyfjellshotell. (Foto: Hovden.com)

I tillegg til de to hotellene består det nye driftsselskapet av 26 hytter samt 28 leiligheter. Dette blir dermed en av de større aktørene i fjell-Norge med om lag 700 senger.

Ny direktør

- Hovden har mye å by på og befinner seg i en rivende utvikling. Her har vi et aktivt destinasjonsselskap som skaper et mangfold av aktiviteter uansett årstid, sier det nye selskapets direktør og medeier Frank Ekman.

Hovden på sommeren. (Foto: Hotellet)

- Å legge hotellene med sine hytter og leiligheter i et og samme selskap vil gjøre det enklere for kundene når man skal finne overnattingsalternativer med tilgang til hotellservice eller selvhushold.

Sentralt i Sør-Norge

- Beliggenheten midt i Sør-Norge er ideell og gjør det enkelt å ta seg til Hovden uansett om man bor i Vestfold, på Sørlandet eller i Rogaland. Utviklingen på Hovden gjør også at vi allerede er i gang med planlegging av ytterligere sengekapasitet. Det skal bli mer av både rom og leiligheter

Frank Ekman. (Foto: Privat)

samtidig som vi også planlegger et nytt konferansesenter for å enda bedre tilfredsstille bedriftsmarkedet som ønsker å kombinere nytte med sosiale aktiviteter, sier Frank Ekman videre.

Hotellerfaring

Han har flere hotellsuksesser bak seg, og har tidligere blant annet drevet Ernst Hotel i Kristiansand og Neptun Hotel i Bergen.

Powered by Labrador CMS