Rica Park Hotel Stavanger Svanen nett

Stavanger-hotell med Svanen

Rica Park Hotel i Stavanger mottok torsdag det offisielle miljømerket Svanen. - For å oppnå miljømerket Svanen har vi gjennomført en rekke grep ved hotellet, men våre gjester vil merke svært lite til dette i og med at det meste skjer bak i kulissene, forteller hotelldirektør Magne Torgersen.

Publisert

Rica Park Hotel i Stavanger er Svanemerket. Fra venstre teknisk sjef på Rica Park Hotel, Øyvind Helgeland, varaordfører i Stavanger kommune og nestleder i KS, Bjørg Tysdal Moe, markedsansvarlig i Stiftelsen Miljømerking, Tormod Lien og administrerende direktør på Rica Park Hotel Stavanger; Magne Torgersen.

Varaordfører i Stavanger, Bjørg Tysdal Moe, og markedsansvarlig i stiftelsen Miljømerking, Tormod Lien, overrakte sammen Svane-lisensen til Rica Park Hotel, beviset på at det Stavanger-hotellet har oppnådd Svanens strenge krav.

Svanemerket på døren er det synlige beviset på at stavangerhotellet oppfyller verdens strengeste miljøkrav for hoteller.

Miljøbevisste

Rica Park Hotel bruker nå mindre kjemikalier, vann og energi og produserer mindre avfall enn tidligere uten at dette går utover gjestenes komfort. Ved hjelp av ny teknologi og stor innsats fra hotellets personale er dette gjort mulig, men arbeidet slutter ikke her.

- Miljøarbeidet er en kontinuerlig prosess og vi fortsetter arbeidet med å bli enda bedre på miljø, sier Torgersen.

Ikke bare hotellet

Ikke bare stiller hotellets miljøsatsning store krav til hotellets ansatte, den stiller også krav til underleverandører som må kunne dokumentere en miljøprofil på sine produkter og tjenester.

Rica Park Hotel Stavanger.

På denne måten får hotellets miljøsatsning ringvirkninger også utenfor egen drift.

13. Rica-hotellet med Svanen

Rica Park Hotel er Rica Hotels` 13. hotell med Svanemerket, og hotellkjeden fortsetter arbeidet med å svanemerke sine hoteller.

- Vi ser at flere og flere av våre gjester er miljøbevisste, og vi kan love at gjester som ønsker å bo på et svanemerket hotell vil få ytterligere Rica-hoteller å velge mellom i tiden som kommer, lover miljø- og sikkerhetssjef i Rica Hotels, Lise Sunsby.

Powered by Labrador CMS