BFSN styre
BFSN styre

Aktivt år for BFSN

Det deltok 50 personer fra 43 medlemsbedrifter da BFSN (Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge) hadde årsmøte. Den store aktiviteten til nytte for medlemsbedriftene og et godt årsmøteprogram er bakgrunnen for den rekordstore oppslutningen om årsmøtet. - Det siste året har nok vært det mest aktive i foreningens 32-årige historie, forteller daglig leder i foreningen, Arne Dalseng.

Publisert

Ledelsen i BFSN: Per Knudsen, Vidar Korneliussen, Arne Dalseng, Bjørn Arild Eliassen, Kristian Ekström og Erik Skau Hovde. Frederik Bøe var ikke tilstede da bildet ble tatt. (Foto: BFSN)

Som medarrangør til utstillingen Smak09 på Lillestrøm i februar, har foreningen vært aktive i planlegging og gjennomføring av utstilling, seminarer og konkurranser.

Norsk Mesterskap i Maskinoppvask ble i sin helhet arrangert av BFSN og foreningens medlemmer.

Les også: NM i maskinoppvask

Dalseng var også en av foredragsholderne med tema De nye hygieneforskrifter med muligheter og utfordringer for kunde og leverandør.

Temahefter

- Av andre viktige aktiviteter det siste året kan nevnes utgivelse av to temahefter innen hygiene og oppvask, nye anbefalte salgs og

"

Daglig leder i BFSN, Arne Dalseng. (Foto: Morten Holt)

leveringsbetingelser, autorisasjonsordning for storkjøkkenservice og deltakelse i fagråd for elektroreparatører, der det settes søkelys på vårt fag innen service og vedlikehold av storkjøkkenutstyr, sier Dalseng.

Les også: Nye veiledningshefter fra BFSN

Les også: Ny autorisasjonsordning fra BFSN

Temaer på møtet

I tillegg til foredrag av egne foredragsholdere var det også denne gang interessante og dagsaktuelle foredrag fra eksterne foredragsholdere. Konsernøkonom i DnB NOR Nils Terje Furunes foredro over temaet Økonomiske utsikter - konsekvenser av finansuroen, direktør i Miljømerking Alvhild Hedstein om Svanen som verktøy for miljøforbedring, Johan Kaggestad om gode resultater - er det så vanskelig og få til da? og Prosjektleder Trond Andersen i Norges Varemesse om Smak09 og neste utstilling Smak11.

Les også: Nesten 30 000 besøkte Smak09

Styret i BFSN

Erik Skau Hovde i Foster Norge tok gjenvalg som styreleder i foreningen.

Med seg i styret har han Per Knudsen i Metos, Vidar Korneliussen i Nicro, Frederik Bøe i Norrøna Storkjøkken, Kristian Ekström i Electrolux Professional og Bjørn Arild Eliassen i Lilleborg Profesjonell.

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS