Thon Hotel Oslo Panorama1
Thon Hotel Oslo Panorama1

Oslo-hotell på Tripadvisor-topp

Thon Hotels nyeste tilvekst i hovedstaden, Thon Hotel Oslo Panorama, får svært så gode skussmål på reisetipsnettsiden Tripadvisor.com. - Tripadvisor er en viktig kanal for hotellbransjen i hele verden. Her kan gjester skrive om sine erfaringer og opplevelser helt uten "filter". Vi følger med på hva som skrives om våre hoteller og svarer også på innlegg, sier kommunikasjonsrådgiver Camilla Gulsett i Thon Hotels.

Publisert

Thon Hotel Oslo Panorama, som får god attest å på reisenettsiden Tripadvisor.

Dette er noe av det du kan lese om hotellet på nettsiden:

"

Fra resepsjonen på Thon Hotel Oslo Panorama.

"Dette hotellet var et skikkelig scoop. Billig og bra. Utmerket lokalisering. Veldig vennlig personale. Og som et ekstra pluss; våre barn storkoste seg på hotellet, som tilbyr mange forskjellige aktiviteter for den yngre garde. Vi tror ikke du finner så mange bedre hoteller i Oslo".

Veldig hyggelig

- Det er veldig hyggelig at vårt nyeste tilskudd i Oslo, Thon Hotel Oslo Panorama, topper listen på Tripadvisor.com. I tillegg ligger Thon Hotel Opera på en tredjeplass, sier kommunikasjonsrådgiver i Thon Hotels, Camilla Gulsett.

Gjestenes dom

"

Camilla Gulsett i Thon Hotels. (Foto: Morten Holt)

- Tripadvisor er en viktig kanal for hotellbransjen i hele verden. Her kan gjester skrive om sine erfaringer og opplevelser helt uten "filter". Vi følger med på hva som skrives om våre hoteller og svarer også på innlegg. Hotellene forteller at de har gjester som har bestilt rom nettopp på grunn av hva som har stått på Tripadvisor om det aktuelle hotellet, opplyser Gulsett.

Midt i smørøyet

Thon Hotels åpnet Thon Hotel Oslo Panorama i oktober i fjor, og ble det 14. Thon-hotellet i hovedstaden.

Fra en av balkongene på hotellet.

Hotellet ligger meget sentralt til i Kvadraturen i Rådhusgaten med gangavstand til Operaen, Akershus festning, Posthallen, kafeer, restauranter og shopping. Den velkjente Michelin-restauranten Statholdergaarden holder til like ved.

Store rom

Thon Hotel Oslo Panorama har otalt 116 rom og 2 store penthouseleiligheter (170 kvadratmeter) med 180 graders utsikt over Oslo, Operaen og Oslofjorden. 70 av rommene er små leiligheter og har separat soverom, bad, oppholdsrom/kjøkken og balkong. Disse varierer i størrelse fra 23-37 kvadratmeter.

Les også: Åpnet Thon Hotel Panorama

Thon City-hotell

"

Fra et av dobbeltrommene på Thon Hotel Oslo Panorama.

Hotellet er et Thon City-hotell, som defineres som et sentralt beliggende forretningshotell med god komfort, rettet mot jobbreisende og privatpersoner.

Powered by Labrador CMS