Zoover logo

Zoover og Travelpartner innleder nordisk samarbeid

Zoover, som er Europas største portal for uavhengige vurderinger av feriesteder, innleder nå et nordisk samarbeid med Travelpartner, den markedsledende nettsiden for bestilling av hotell, leiebil og flyreiser.

Publisert

- Travelpartner er et perfekt lokalt supplement til Zoover. Våre besøkende kan via vår nettside raskt klikke seg videre til Travelpartner for å bestille fly og hotell etter at de har lest de uavhengige vurderingene av stedene de skal besøke, sier Christian Öhrn, Country Manager i Zoover.

Svensk selskap

www.travelpartner.no er et svensk selskap som ble grunnlagt i 1997, og som siden 2006 har vært registrert på Stockholmsbörsen. Selskapet er etablert i 20 land og nettsidene deres finnes på 20 forskjellige språk. Med dette samarbeidet kan Zoover tilby sine besøkende Travelpartners 65 000 hoteller, samt fly og leiebil over hele verden.

Zoover har nå blitt lansert på dansk, norsk og svensk. Samarbeidet gjelder til å begynne med disse landene, men er planlagt utvidet også til Finland i forbindelse med lanseringen av det finske Zoover.fi senere i år.

Zoover

* Zoover er Europas største portal for ferievurderinger.

* Reiseportalen er et uavhengig og komplett verktøy for planlegging av reiser.

* Zoover International er basert i Utrecht i Nederland. I tillegg til hovedkontoret er det opprettet datterselskaper i Belgia, Tyskland, Italia, Spania, Frankrike, Polen, Tyrkia, Storbritannia og Danmark.

* Zoover Internationals mål er å være blant de tre fremste reisenettstedene i alle land de er etablert.

Mer informasjon: www.zoover.no.

"
Powered by Labrador CMS