Fagdag for den grønne sektoren

Det skjer mye nytt innen frukt- og grøntsektoren, og det er ingenting som tyder på at utviklingen vil avta i årene som kommer. Hvilke trender vi vil se fremover og hvilke markedsmuligheter som finnes for ny nordisk mat blir presentert på bransjens fagdag 21. januar 2010.

Publisert

En av de siste årenes viktigste tendenser har vært den kraftige økning i forbruket av smoothies og ferske juicer.

Dette er en trend som markedet forventer vil fortsette, basert på blant annet forbrukernes ønsker om sunn, god, ekte og naturlig mat.

Få har bedre forutsetninger til å dra nytte av naturlig, sunt og godt enn nettopp frukt- og grøntsektoren, og dette vil være i søkelyset under fagdagen den 21. januar.

Hva skjer

Under fagdagen vil Opplysningskontoret for frukt og grønt forteller om planene for 2010, Lerums forskningsdirektør beskriver deres erfaringer fra EU-prosjektet og Lowjuice og Bamas markedsdirektør presenterer Bendit-konseptet og filosofien rundt dette.

Internasjonale trender innen den grønne sektorene presenteres av strategi- og analysesjefen hos Nofima Mat, mens forskningsdirektør Einar Risvik beskriver markedsmuligheter for ny nordisk mat.

Videre vil deltakerne få innsikt i funn fra den nyeste forskningen på området, knyttet til blant annet helserelaterte egenskaper ved utvalgte nordiske grønnsaker og helseeffekter av bær.

Påmeldingsfrist for deltakelse er 12. januar 2009.

Les mer her

"
Powered by Labrador CMS