SHA Wellness Clinic
SHA Wellness Clinic

SHA Wellness Clinic - besta spa i Spania

Denne høsten mottok SHA Wellness Clinic utmerkelsen Favorite Spa of Spain 2009 av Spa Finder, som deler ut Spa Finder Awards, en anerkjent rangert av spaanlegg i ulike kategorier verden over.

Publisert

Fra Sha Wellness Clinic, prisbelønt spa i Spania.

I juryens begrunnelse ble det sagt at:

”SHA Wellness Clinic er en pioner på spahimmelen, og gir alt for å forbedre menneskers helse og velbefinnende gjenom en fusjon av gamle asiatiske metoder og revolusjonerende teknikker fra vesten. SHA har lyktes med å skape seg et rykte i spaverdenen som har resultert i mange celebre gjester. De velger å besøke dette anlegget i Spania for å gå ned i vekt, slutte å røyke, bare slappe av og opplevde de spesielle behandlingene du kan få akkurat her”.

Fra Sha Wellness Clinic.

Blant gjestene kan for eksempel nevnes Kylie Minogue.

Les mer på Sha Wellness Clinics hjemmeside

Om Spa Finder

Spa Finder (www.spafinder.com) ble grunnlag 1986, og har siden den gang rangert verdens beste spaanlegg. Det er blitt anerkjent av flere kjente medier, for eksempel New York Times, for sin troverdighet. Spa Finder utgir hvert år også sin Spa Guide.

"

Fra Sha Wellness Clinic.

Spafinder.com er også en av veldig mye benyttet webside på søk etter spahotell verden rundt.

Spa Finder Awards ble delt ut første gang 2002 med det formål å dele ut priser til ulike spakategorier innen verdens ledende spaanlegg på internasjonalt nivå.

Les mer Sha Wellness og andre spaanlegg i Horeca nummer 8 2009

Bli abonnent på Horeca nå

"
Powered by Labrador CMS