Choice logo

Gjester og ansatte i god behold etter brannen i Eskilstuna

Tre personer er tatt hånd om for lettere røykskader etter brannen på det nylig oppussedeChoice-drevne Quality Hotel Statt i Sverige i dag tidlig. Gjestene tas hånd om ved nabohotell.

Publisert

- Vi er glade og lettet over at ingen er kommet alvorlig til skade. Alle gjestene blir nå tatt hånd om av vårt nabohotell, Clarion Collection Hotell Bolinder Munktell. Vår viktigste oppgave er å sørge for at alle får den hjelp og støtte de trenger, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Choice Hotels Scandinavia i en pressemelding.

Spredte seg raskt

Brannalarmen ved hotellet ble utløst i restauranten straks etter klokken fire, og brannen utviklet seg raskt i den gamle delen av hotellet. Det lokale brannvesenet ble varslet umiddelbart og kom til stedet kun minutter etter. Alle de 103 gjestene ble evakuert uten alvorlige skader. To gjester og en av hotellets ansatte ble sendt til sykehuset for lettere røykskader.

Støtteteam er opprettet

Hotellsjef Irja Bäckström og de ansatte ved hotellet har opprettet et kriseteam og har i morgentimene arbeidet med å informere alle berørte.

Gjester og pårørende som har spørsmål om situasjonen kan ringe til støttetelefonen: + 46 710 87 18. Gjester som har booket overnatting ved hotellet bes ringe Choice kundeservice: + 47 815 choice (+47 815 246 423)

Dialog med politiet

- Vi er i meget god dialog med politiet i Eskilstuna, og vi støtter dem i deres etterforskning for å finne årsaken til brannen. Vårt fokus er å ta hånd om våre gjester og ansatte, avslutter Silseth.

Choice vil komme tilbake senere med informasjon om omfanget av skadene og når hotellet igjen kan åpnes for normal drift.

Quality Hotell Statt i Eskilstuna har totalt 213 rom.

Hotellet ble bygd i 1939. Tilbygget er fra 1984. Hele hotellet er nylig oppusset. Restaurantdelen ble ferdigstilt 24. februar. Hotellet drives av Choice Hotels Scandinavia og eies av danske Eiendomsinvest KS i København. Både gårdeier og forsikringsselskap er informert og holdes oppdatert om situasjonen.

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS