Kjøkken Opera Henrik Eftedal nett
Kjøkken Opera Henrik Eftedal nett

AE Storhushold og Foodtech blir AE Foodtech AS

To sentrale aktører i storkjøkkenbransjen går sammen og blir totalleverandør. AE Storhushold AS og Foodtech Interiør og Storkjøkken AS blir til AE Foodtech AS. AE Foodtech AS vil telle totalt få cirka 60 medarbeidere, og få en omsetning på om lag 180 millioner kroner. AE Foodtech AS vil ha egne kontorer i Oslo, Torp Sandefjord, Bergen og Ålesund.

Publisert

Ole Henrik Eftedal (bildet) og AE Storhushold slår seg sammen med Foodtech, og blir til AE Foodtech AS.

”Størrelse, erfaring og kompetanse vil gi selskapet en unik helhet i bransjen, noe som vil komme både eksisterende og nye kunder til gode. Det nye selskapet vil levere alt i innen innredning, storkjøkken og spesialutstyr til alle segmenter innen storkjøkken over hele landet, og vil

også ha landsdekkende serviceavdeling”, heter det i en pressemelding fra AE Storhushold AS og Foodtech Interiør og Storkjøkken AS.

– Utvikle oss sammen

– Vi ønsket begge å styrke de områdene vi ikke hadde som hovedkompetanse for å kunne levere kundene mer komplette løsninger. Med en fusjon vil vi løse dette på beste måte både for oss og markedet, sier Ole Henrik Eftedal, daglig leder i AE Storhushold AS.

– Sammen står vi sterkere som total kvalitetsleverandør og vi gleder oss til å utvikle oss videre sammen for å befeste en enda sterkere posisjon i markedet, sier Raymond Wiig, salgs- og markedsdirektør i Foodtech.

Selskapene

AE Storhushold ble etablert i 1995 og hadde en omsetning på 1,3 mill første år. Selskapet har siden starten hatt en stabil vekst, og omsatte i 2008 for 90 millioner kroner.

Foodtech ble etablert som Inter-Koba i 1977. I 2008 skiftet Inter-Koba navn til Foodtech Interiør og storkjøkken. Selskapet omsatte for 94 millioner kroner i 2008.

Foodtech Service er en del av sammenslåingen, og vil bestå av cirka 25 arbeidere lokalisert flere steder i Norge.

Powered by Labrador CMS