Anniken Huitfeldt åpnet Trollfallet Hunderfossen nett
Anniken Huitfeldt åpnet Trollfallet Hunderfossen nett

Barne- og likestillingsministeren åpnet Trollfallet

Det var stor stemning da Barne- og likestillingsminister Anniken Huitfeldt åpnet Trollfallet i Hunderfossen Familiepark lørdag. - Kjempegøy, var den umiddelbare kommentaren etter den første turen i Trollfallet

Publisert

Barne- og likestillingsminister Anniken Huitfeldt kutter båndet og åpner dermed Trollfallet i Hunderfossen Familiepark. Til venstre står parkens grunnlegger, Anders Huuse, og til høyre direktør Hogne Høstmælingen. Trollet til høyre ser etter at alt går riktig for seg.

Det er 25 år siden eventyrparken ved Lillehammer åpnet dørene for første gang, og statsråden dro dermed i gang jubileumssesongen. Parkens jubileumsgave er den nye attraksjonen "Trollfallet og prinsessen i Tårnet".

- Hver gang jeg har passert Hunderfossen har jeg gledet meg til å få barn i en slik alder at jeg kunne besøke familieparken her. I fjor var vi her på besøk med familien, og da lurte vi veldig på hva som skjulte seg oppover i eventyrslottet. Derfor var det ikke vanskelig å takke ja til å stå for åpningen av Trollfallet, sa Huitfeldt i sin tale ved åpningen.

Innfridde

Etter at Huitfeldt foretok den offisielle åpningen ved å kutte båndet med et stort sverd, fikk de besøkende forsøke den nye attraksjonen. Og Trollfallet innfridde:

- Det var kjempegøy! Dette er like morsomt for voksne som for barn, kommenterte en entusiastisk Barne- og likestillingsminister etter at hun hadde testet nyvinningen.

Satser stort

Trollfallet er en av de største investeringene i eventyrparkens historie. Over 16 millioner er investert i Trollfallet. I tillegg kommer en stor satsning på underholdning og show gjennom sesongen. Til samme satses det 25 millioner kroner på jubileumssesongen.

- Vi tror nye attraksjoner og et rikholdig underholdningstilbud til sammen skal gi oss positive resultater. Vi velger å satse, og vi tror at mange kommer til å besøke parkene i sommer, sier Hogne Høstmælingen, direktør i Hunderfossen Familiepark.

Falt i smak

Skal man dømme etter kommentarene fra de som testet Trollfallet ved åpningen, ser det i hvert fall ut til at årets hovednyhet falt i smak.

- Kjempegøy. En skikkelig magekiler. Veldig bra. Et spennende folkeeventyr. Dette var noen av kommentarene fra de besøkende ved åpningen.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS