Energihotellet interiør
Energihotellet interiør

Danner nytt norsk hotellnettverk

Energihotellet, Fausko Skysstasjon, Færsnes Gjestegård, Lien Fjellgård, Mo Laksegard og Sygard Grytting har gått sammen om å danne nettverket Heritage Hotels eller Kulturarvhotellene, som de heter på norsk. Et nettverk av små, eksklusive hotell som skal markedsføre den norske kulturarven til reisende fra inn- og utland.

Publisert

Selve nettverksdannelsen skjedde i april i år, og i tiden etter dette har vi arbeidet effektivt med målsettinger og strategier. Vi arbeider langsiktig og målrettet for å bygge en ettertraktet merkevare med den norske kulturarven som sentrum i de opplevelser vi tilbyr våre gjester, forteller talsmann for nettverket, Stian Mo Færsnes.

Les mer om Energihotellet her

Landsdekkende

Nettverket vil bli landsdekkende etter hvert som nye medlemmer kommer til. Markedsundersøkelser viser at det er stor interesse for våre tilbud, men en manglende kunnskap om hvor tilbudene er å finne.

"

Knut Fausko med fela utenfor Fausko Skysstasjon

– Dette gapet vil vi bidra til å fylle. Vi kommer til å henvende oss til et kresent og kulturinteressert publikum i både det norske og utenlandske markedet, opplyser Færsnes.

Særpregede hoteller i Norge

– Våre hoteller representerer noe av det ypperste Norge har å tilby i skjæringspunktet mellom reiseliv og kulturarv. Vi representerer det vi kan kalle reiselivets kunsthåndverk sier Færsnes.

Fra Energihotellet.

– Hos Heritage Hotels finner en brunsvidde tømmervegger og moderne arkitektur. Her er folkemusikk og fortellerkunst. Her er rosemaling og høyteknologi. Vi er virkelig stolte over både kvalitet og mangfold som disse første 6 hotellene representerer, sier han videre.

Les mer på Heritage Hotels nye hjemmeside

Hold deg oppdatert mned vårt gratis nyhetsbrev som blir sendt ut en gang i uken

"
Powered by Labrador CMS