Lars og Liv Harby Storkjøkkensenteret
Lars og Liv Harby Storkjøkkensenteret

Karmøy & Haugaland blir en del av Storkjøkkensenteret AS

Karmøy & Haugaland Storkjøkken er fra 1. juli 2009 blitt en del av Storkjøkkensenteret. Selskapet vil nå etablere Haugaland Storkjøkkensenter AS, melder Lars Harby i Storkjøkkensenteret i en pressemelding.

Publisert

Storkjøkkensenteret AS består av Lillehammer, Fredrikstad, Drammen, Bergen og nå altså også Haugaland.

- Kjedens målsetting er å være landsdekkende innen kort tid, melder Harby.

Liv og Lars Harby i Storkjøkkensenteret. (Foto: Odd H. Vanebo)

Frittstående leverandører

- Storkjøkkensenteret består av frittstående lokale storkjøkkenleverandører som har valgt å stå sammen for å kunne møte den nye tiden og samtidig kunne opprettholde tilbudet om lokale storkjøkkenleverandører med lokale kunnskaper og lokal service, opplyser Harby.

Samlet vil disse lokale leverandørene bli en betydelig aktør i det norske storkjøkkenmarkedet noe som igjen gir store fordeler for kjedens kunder og oppdragsgivere. Kjeden importerer utstyr fra Europas ledende produsenter samtidig som de også benytter seg av dyktige norske produsenter og samarbeidspartnere.

75 års fartstid

Familiebedriften som nå blir en del av kjeden ble etablert for 75 år siden hvor de da startet glassmagasin og gavebutikk og som fortsatt er i full drift.

Karmøy & Haugaland Storkjøkken var et resultat av større og større etterspørsel fra det profesjonelle storkjøkkenmarkedet og ble etablert i 1986.

I dag prosjekterer, leverer og server selskapet storkjøkkenmaskiner og utstyr i hele distriktet.

Powered by Labrador CMS