Raner 3
Raner 3

Nok et hotellran - nå skal problemet drøftes

Nok et hotell i Oslo ble ranet natt til onsdag. Det bare en snau måned siden Thon Hotel Munch ble ranet. Denne gangen var det Hotel Carlton som fikk ugjestmildt besøk nattetid. Hotellansatte er redde, og nå setter NHO Reiseliv og politiet i Oslo seg ved møtebordet for å se nærmere på hva som kan gjøres.

Publisert

Et hotell i Oslo er nok en gang utsatt for et ran. Nå setter NHO Reiseliv og politiet i Oslo seg ved møtebordet for å drøfte tiltak. (Illustrasjonsfoto)

To bevæpnede menn tok seg inn i Hotell Carlton i Parkveien på Skillebekk natt til onsdag 16. september. Dette er det femte hotellranet på svært kort tid. I august ble blant annet Thon Hotel Munch ranet.

Les også: Ran på Thon Hotel Munch

Truet med håndvåpen

– Politiet fikk melding om et ran av Carlton Hotell i Parkveien på Skillebekk like etter klokka tolv. To gjerningsmenn har truet de ansatte med et

"

Carlton Hotel i Oslo ble ranet natt til onsdag 16. september.

håndvåpen, men ingen skal ha blitt fysisk skadd under ranet, sier innsatsleder, Harald Mandt, ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nyhetskanalen.

Gjerningsmennene skal ha fått med seg den del penger, men det er foreløpig ikke klart hvor mye det dreier seg om.

Møter politiet torsdag

Det planlagt et møte mellom politiet og hotellbransjen på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo i morgen (torsdag 17. september) for å diskutere hva de kan gjøre for å hindre nye ran.

Møtet skjer altså bare timer etter det foreløpige siste ranet.

Hotellansatte er redde

– Vi krever at det settes av nok ressurser til å få løst dette her. At vi får oppklart de sakene som har vært, og ikke minst at det blir satt søkelys på dette problemet, sier regionsjef ved NHO Reiseliv, Ingvild Moe Havaas Eriksen til P4.

Regionsjef i NHO Reiseliv, Ingvild Moe Havaas Eriksen, uttaler at mange i hotellnæringen er redde etter den dramatiske utviklingen i antall hotellran den senere tiden.

Les også: Øver ran på hotellet

"
Powered by Labrador CMS