Plaza
Plaza

Oslo Plaza evakuert etter brann i 31. etasje

939 voksne og 29 barn måtte evakueres fra Oslo Plaza på grunn av brann i morgentimene søndag 24. mai. Det tok fyr i en badstue i 31. etasje i høybygget i Oslo sentrum, men sprinkleranlegget stoppet en storbrann.

Publisert

Nesten 1000 mennesker ble evakuert fra Oslo Plaza i morgentimene i dag etter at det oppsto brann i en badstue i 31. etasje. (Foto: Morten Holt)

- Brannen oppsto i saunaen i Redersuiten. Det var noe papir eller papp som lå oppå ovnen som tok fyr, og politiet etterforsker nå saken, sier administrerende direktør Terje Hellebust til Aftenposten.no.

Hellebust sier videre at suiten var bebodd da det tok fyr.

Alle måtte evakueres

" Samtlige gjester på hotellet måtte evakueres. Oslo Brannvesen fikk melding om brannen klokka 07.20. Bare minutter senere var tre brannbiler på stedet.- Det har vært brann i en badstue i 31 etasje. 939 voksne og 29 barn ble evakuert, sier vaktkommandør Erik Grydeland i Oslo Brannvesen til VG Nett. Ingen personer skal ha kommet til skade i brannen.

Vannskader

- Brannen ble slukket av sprinkleranlegget. Det største problemet er at det har blitt vannskader på et par rom i etasjen under, opplyser Grydeland.

"
Powered by Labrador CMS