Sven-Erik Renaa Haga foto nett
Sven-Erik Renaa Haga foto nett

Renaa overtar Craig`s Kjøkken?

Sven Erik Renaa kan være interessert i å overta lokalene til konkursrammede Craig`s Kjøkken i Stavanger. Renaa hadde tidligere planer om etablering av en luksusrestaurant i nærheten av det nye konserthuset.

Publisert

Sven Erik Renaa sier at det ikke er helt uaktuelt å overta lokalene etter Craig`s Kjøkken.

Renaa har tidligere jobbet som gjestekokk på hos Craig Whitson på Craig`s, og sier at han kan være interessert i å overta lokalene.

Åpen for alt

- Men det trengs å gjøres litt med både restauranten og kjøkkenet dersom dette skal være interessant for meg, uttaler Renaa.

Sven Erik Renaa var Norges Bocuse d`Or-deltaker i 2007. Her sammen Geir Skeie, som vant Bocuse d`Or i 2009.

I utgangspunktet har Renaa vært interessert i å jobbe med såkalt «fine dining».

- Men det trenger ikke å være noe slikt. Jeg kan også tenke meg å drive en kul bistro eller noe i den gaten.

Lagt litt på is

- Det stemmer at jeg har jobbet med dette over tid, men det viste seg å ikke være så lett å realisere som jeg hadde håpet, og i disse hardere økonomiske tidene hadde jeg lagt prosjektet på is en stund - selv om jeg absolutt ikke har gitt på tanken på å få en egen restaurant. Dette er noe jeg jobber med uavbrutt. Når dette dukker opp, kan jeg selvfølgelig ikke avvise det, sier Sven Erik Renaa til Rogalands Avis.

Fredag 13. for Craig`s

Craig`s Kjøkken ble slått konkurs fredag 13. mars. I tillegg til å ha vært et av byens ledende spisesteder i en årrekke, er Craig`s, som har vært drevet av grillkongen Craig Whitson, en av de restaurantene i Stavanger som har vært best kjent utenbys.

Les hele saken i Rogalands Avis

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS