Agnes Berntsen Strand Hotel Fevik (1)

Offensivt på Strand Hotel Fevik

Strand Hotel Fevik er Sørlandets eneste funkishotell. Hotellet åpnet dørene for første gang på nasjonaldagen i 1937. Hotellet ligger på Fevik, rett i havgapet mellom Grimstad og Arendal, og er et av få i Norge med egen sandstrand rett utenfor døra.

Publisert

Strand Hotel Fevik er Sørlandets eneste funkishotell. (Foto: Hotellet)

Strand Hotel Fevik har 49 rom med til sammen 120 senger. Flere av rommene har en nydelig havutsikt. Enkelte hotellrom er også øremerket for dyr.

– Vi har en modernisert kursavdeling med kapasitet til å romme opptil 100 personer i plenumsal, eller 40 personer fordelt på to møterom, opplyser hotelldirektør Agnes Berntsen.

Skal investeres 60 millioner kroner

Entusiastiske Agnes Berntsen er hotelldirektør for Strand Hotel Fevik. (Foto: Hotellet)

Strand Hotel Fevik er for øvrig godt i gang med utbygging av det som skal bli ny kurs- og konferanseavdeling, velværeavdeling og 40 nye hotellrom og suiter.

Totalt skal det investeres 60 millioner kroner i nyutbyggingen.

Strand Hotel Fevik ligger like i strandkanten i Fevik – mellom Grimstad og Arendal. (Foto: Hotellet)

Hotelldirektør Agnes Berntsen sier de allerede nå merker stor pågang fra kundene. Hotellet har hatt en positiv økning i forhåndsbookingene til brylluper og samlinger for 2010 i forhold til i fjor.

Les også: Strand Hotel Fevik bygger ut

Sikres i byggeperioden

”For oss er det viktig at Strand Hotel Fevik opprettholder sitt gode omdømmet som et seriøst, kundevennlig og ærverdig hotell på Sørlandet. Derfor gjennomfører vi flere tiltak for at våre gjester skal føle seg trygge på å bli ivaretatt på best mulig måte i byggeperioden. En tett dialog mellom byggeleder og hotellets administrasjon sikrer at våre gjester ikke berøres unødig, og egen anleggsvei og skjermende gjerde rundt nybygget sikrer at anleggstrafikk ikke virker forstyrrende for våre gjester, og at hotellet ikke fremstår som en byggeplass”, heter det på hjemmesiden til hotellet

Les mer om hotellet på hotellets hjemmeside

Kurs, konferanse og feiringer

"

Fra den store salen Neptun på Strand Hotel Fevik. (Foto: Hotellet)

Stedet fremstår i dag som et topp moderne kurs- og konferansehotell, som med sin unike beliggenhet gjør hotellet til et yndet sted for ulike arrangementer.

– Vår store sal ”Neptun” rommer opptil 280 personer (inkludert Vinterhagen) i forbindelse med selskaper eller møtevirksomhet. Den klassiske ballsalen med et tak like vakkert som en sørlandsk stjernehimmel, vinterhage og havutsikt gir en flott ramme for feiring, men er også et yndet spisested for gjester. Hotellets barer inviterer til hygge med klassiske omgivelser, opplyser Berntsen entusiatisk.

Spisestuen ”Axel Lund” byr på måltider for inntil 55 personer og benyttes både til bespisning og til møte/kursvirksomhet.

Powered by Labrador CMS