Quality Spa Resort Son utvendig2
Quality Spa Resort Son utvendig2

Quality Son med solid overskudd det første hele driftsåret

Quality Spa & Resort Son hadde over 35 000 gjestedøgn, omsatte for 69 millioner kroner og kunne bokføre et resultat før skatt på 4,5 millioner kroner i fjor. Det er langt over forventet det første hele driftsåret.

Publisert

Quality Spa Resort Son. (Foto: Morten Holt)

- Det er i overkant av hva man kunne vente. Jeg regnet med et nullresultat for 2009, sier hovedeier Nils Gevelt til Moss Avis.

Da han åpnet Quality Spa & Resort Son høsten 2008, trodde han ikke på overskudd første hele driftsår. Nå kan han konstatere at hotellet har bestått testen, skriver Moss Avis.

Budsjetter høyere i år

"

Kristin Utakleiv er salgssjef for Quality-hotellet i Son. (Foto: Morten Holt)

Nå budsjetterer hotelleier Nils Gevelt med en omsetning i 2010 på 75 millioner kroner, noe han anser som nøkternt.

Mellom 500 og 1000 virksomheter booket seg inn for ulike kurs og konferanser i fjor. 70 prosent av hotellets aktiviteter er knyttet opp mot konferansemarkedet. De resterende 30 prosentene er relatert til privatmarkedet.

Les også: Uformell spaatmosfære i Son

Samarbeider med Norwegian

Hotellet har inngått en samarbeidsavtale med flyselskapet Norwegian og selger kurs og konferansepakker knyttet opp mot Norwegians destinasjoner på Vestlandet, Trøndelag og Nord-Norge.

– Dette er et marked i klar vekst. Vi har flere eksempler på at større selskapet bruker Moss Lufthavn Rygge som samlingspunkt før deltakerne sluses ut til oss. Det tar tross alt ikke mer enn et kvarters tid, sier Gevelt til Moss Avis.

Les hele saken i Moss Avis

Les også: Quality Spa & Resort Son er åpnet

"
Powered by Labrador CMS