Marche Rygge Vest nett1

Omsetningshopp etter utmerkelse i DHL-guiden

Marché Storebaug i Rygge økte omsetningen med over 10 prosent i juli, etter at de i sommer ble kåret til Norges beste veikro i DHL-guiden.

Publisert

Marchés sandwicher slår an hos kravfulle yrkessjåfører.

- Sommeren er den travleste perioden for oss, men for personalet på Marché Storebaug har det vært en morsom tid. Vi har fått mye oppmerksomhet etter at vi fikk prisen Norges beste veikro, og kundene våre er kjempefornøyde.

Les også: Marche Rygge Storebaug kåret til landets beste veikro

- Dette er svært inspirerende for personalet, og det er tydelig at kundene også har fått øynene opp for maten vår. Omsetningsøkningen var på over 10 prosent i juli i år, sammenliknet med i fjor, sier Mats Johansson, administrerende direktør i Marché Restaurants Norge.

Sunnhet, smak og kvalitet

DHL-guiden er et samarbeid mellom DHL Express og Innovasjon Norge. Ernæringsstudenter fra Universitetet i Oslo har sammen med sjåfører i DHL Express gjennomført over 80 tester. Sunnhet, smak og kvalitet har vært hovedfokus, herunder hvordan maten tilbredes, samt balansen mellom de ulike næringsstoffene.

Les også: Marché brer seg utover landet

Stimulere

" - Våre sjåfører lever nærmest på landeveien og forskning viser at usunn mat kan gjøre sjåfører uopplagte, og dermed utgjør de en direkte trafikkrisiko. Formålet med DHL-Guiden er nettopp å stimulere til sunnere mat på veikroene. Du blir overrasket over hvor fint det er på Marché Storebaug. Her bugner det av sunn mat fra ferskeråvarer, og det er hyggelig at flere bilister har fått øynene opp for dette stedet, sier kommunikasjonsdirektør i DHL Express, Gurli Høeg Ulverud. Marché Storebaug vant kåringen i kamp med over 80 andre veikroer over hele Norge. Veikroene som har vært testet er konsentrert på de store hovedfartsårene, E6 fra Strømstad til Trondheim, kyststrekningen Oslo-Kristiansand-Stavanger, RV 7 og E16 fra Oslo til Bergen, samt utvalgte kroer i Nord-Norge.

Powered by Labrador CMS