Etc Solli Bar

Relanserer Etc Resto & Bar

– Lørdag kveld 28. august relanserer vi vår restaurant Etc Resto & Bar på Solli plass i Oslo, opplyser daglig leder Siren Drake. Blant annet byr restauranten på en helt ny bar.

Publisert

– Etc (uttales Etcetera) Resto & Bar tilbyr spennende og smakfull mat med utgangspunkt i det provençalske kjøkkenet. Med på laget har vi kokk og kjøkkensjef Jan Granneman. Han er inspirert av de trender som gjør seg gjeldende i Frankrike i dag, og kombinerer norske råvarer med sesongens tilbud, og skaper virkelig flotte retter, melder Drake

Restauranten tilbyr lunsj mandag-fredag og middag hver dag

– Nicholas Royal er ansvarlig for restauranten, og sammen ønsker vi velkommen i helt nye lokaler, med en avslappet og lun atmosfære, opplyser Drake.

Chambre Separé

”Forretningsfolk skal fortsatt trives hos oss, og de kan også bruke vårt Chambre Separé.

Våre kunder er glade i god mat og setter pris på å samles rundt matbordet, enten til en romantisk middag, eller sammen med venner. Du kan spise en liten aftensrett, eller en treretters meny. Baren vår er også helt ny, og vi lager cocktails og after-dinner drinker, i tillegg til at vi selger vin og øl på glass”, heter det i meldingen fra Drake.

Menyene finner du i restauranten på Solli plass, eller på hjemmesiden www.etcbar.no.

"
Powered by Labrador CMS