Rica Hell HoteL2

Rica Hell Hotel Værnes med ny storsal

Rica Hell Hotel på Værnes utvider med nok en storsal med plass til 1000 personer. Den nye storsalen skal stå klar i løpet av høsten 2011. Det blir den sjuende utvidelsen hotellet gjør siden hotellet ble bygget i 1987. Forrige gang hotellet ble utvidet var i 2006, da med 132 nye rom og mer enn en dobling av lobbyområdet, i tillegg til ny konferansesal på 220 kvadratmeter.

Publisert

Det skal bygges nok en stor konferansesal på Rica Hell Hotel. (Illuastrasjon: Rica Hotels)

I dag har hotellet 377 rom, og er med det Norges største hotell utenfor Oslo.

Rica Hell Hotel. (Foto: Morten Holt)

"Markedet tilsier at nok en utvidelse er både viktig og riktig for Rica Hell Hotel, som for alvor kan ta opp kampen med både Gardermoen og Trondheim by når det gjelder å huse messer og større kongresser", heter det i en pressemelding fra Rica Hotels.

Over 4000 kvadratmeter

Rica Hell Hotel vil etter utvidelsen kunne tilby to store konferansesaler og dermed stor fleksibilitet med tanke på alle typer arrangement, i tillegg til at flere store arrangement kan avholdes samtidig.

Resepsjonsområdet på Rica Hell Hotel. (Foto: Morten Holt)

Hotellet kan i tillegg til de store salene tilby over 30 møte-/ konferanserom. Den nye utvidelsen gir hotellet over 4000 kvadratmeter konferanse- og utstillingsareal i 1. etasje. noe som trolig er Norges største kapasitet på en og samme flate. Dette gir hotellet unike fordeler i forhold til effektiv logistikk og god oversiktlighet.

Sentral beliggenhet

Utvidelsen er et samarbeid mellom Rica Hotels som driftsselskap, KLP Eiendom som gårdeier og Stjørdal kommune.

Kommunen bidrar til og sørger for at den nye storsalen på Rica Hell Hotel også kan brukes som en topp moderne kulturscene.

Med sin beliggenhet midt i Trøndelag, midt i landet og ved siden av Trondheim Lufthavn Værnes, vil Rica Hell Hotel samarbeide tett med øvrige hoteller i Stjørdal kommune. Til sammen får Stjørdal en kapasitet på over 700 rom eller over 1200 hotellsenger.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS