Hemsedak Cafe Stavkroa

Hemsedal Cafe kåret til beste After Ski

For aller første gang er landets beste "After Ski" kåret i Norge. Og det var Hemsedal Café som gikk seirende ut den første gangen. Det er Haugen-Gruppen som denne vinteren har lett seg fram til det beste stedet etter en dag i bakken.

Publisert

Hemsedal Cafe, her med bilde fra Stavkroa, midt i beste Afterski-tid.

– Juryen i Best Corona After Ski har gjennom alle oppsamlede inntrykk i løpet av vintersesongen kåret de beste After Ski-stedene blant et stort antall deltakersteder. Alle de fem beste i konkurransen har utmerket seg meget positivt, og det var lenge uklart hvem som kom til å gå av med seieren, opplyser kategorisjef Simen Eivindson Haugberg i Haugen-Gruppen AS.

Han opplyser videre at i konkurransen har stedene blant annet blitt vurdert for generell stemning og partyfaktor, gjennomføring av stemningsskapende og gode aktiviteter, og salg.

De beste

Her er de fem beste After Ski-stedene i landet – ifølge juryen.

Ikke noe å si på partyfaktoren i Hemsedal.

1) Hemsedal Cafe (også med ”Stavkroa”)

2) Laaven, Trysil

2) Gaiastova, Lillehammer

4) Skistua, Hemsedal

4) Skipuben Trysil

– Det var veldig jevnt. Dermed ble det to andreplasser og to fjerdepremier, melder Eivindson Haugberg,

Satset på After Ski

- Vi er selvsagt meget fornøyd med seieren i denne konkurransen. Vi har satset på After Ski i mange år. Vi merker at folk trives hos oss, vi har mange stamgjester som kommer igjen og igjen. Dette er tegn som tyder på at vi har fått til noe bra på stedene våre, sier Jens M. Jørgensen, daglig leder i GoHemsedal.

Representanter fra Haugen-Gruppen og GoHemsedal på besøk i Corona-bryggeriet i Mexico City i mai.

- Hemsedal Cafe har gjennom hele sesongen vist et fantastisk trykk hver eneste helg. De har på en meget god måte klart å balansere tradisjonell, klassisk after ski, med gjestenes krav til moderne feststemning. Å komme inn på Hemsedal Cafe og Stavkroa i After Ski-tiden er en opplevelse. Dette er en sydende stemning vi aldri har sett maken til, sier Simen Eivindson Haugberg i Corona Norge og Haugen-Gruppen.

Tur til Mexico

Vinnerpremien i Best Corona After Ski var for øvrig en studietur til Mexico for åtte personer fra staben.

Turen ble gjennomført fra 4. til 10. mai, med besøk i Mexico City og Acapulco. På turen ble blant annet det første Corona-bryggeriet besøkt. Dette er i dag ett av sju bryggerier i Mexico som brygger Corona Extra.

Ølmerket er et av få som aldri utsteder lisensgodkjenning. Det vil si at alle flasker med Corona Extra brygges og tappes i Mexico. Corona Extra er et av verdens aller største ølmerker.

Utdrag av pressemelding

Powered by Labrador CMS