Bjørneparken1

Olav Thon åpner nytt hotell i eget rike

Thon Hotels er svært så offensive om dagen. Fredag 7. mai åpner kjeden sitt fjerde hotell på tre uker. Denne gangen åpnes Thon Hotel Bjørneparken i Olav Thons eget rike, på Flå i Hallingdal.

Publisert

Olav Thon åpner nytt hotell i eget rike. (Arkivfoto)

I tillegg til Thon Hotel Bjørneparken åpnes også Bjørneparken kjøpesenter. Hotellet og kjøpesenteret ligger vegg i vegg og rett ved Bjørneparken.

Fra Bjørneparken i Hallingdal.

Bjørneparken er en familie- og naturpark med blant annet bjørner, elger og rådyr.

56 rom

– Thon Hotel Bjørneparken får 56 rom og restaurant. Hotellet vil ha noen møteromsfasiliteter og vil i tillegg samarbeide tett med Bjørneparken for større arrangementer. I sommer blir hotellet et Thon Junior-hotell som er spesielt tilrettelagt for barnefamilier, skriver kommunikasjonsrådgiver Camilla Gulsett i Thon Hotels i en pressemelding.

Thon på hjemmebane

Thon Hotel Hallingdal i Ål. (Foto: Morten Holt)

– Jeg gleder meg alltid over å åpne nye hoteller, og jeg skal innrømme at det er ekstra hyggelig å etablere seg på et sted som har stor betydning for Olav Thon, sier administrerende direktør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Olav Thon har tidligere etablert Thon Hotel Hallingdal i området, nærmere bestemt Ål.

- Dette blir et flott kjøpesenter som vil være til stor glede både for lokalbefolkningen på Flå samt alle tilreisende og gjennomreisende i Hallingdal, sier senterleder og markedssjef i Thon Eiendom, Birgitte Viddal Lunde.

14 nye butikker

”Bjørneparken kjøpesenter har et godt utvalg av butikker som dekker alle behov. Kjøpesenteret får 14 butikker innenfor ulike bransjer i alt fra dagligvare, hjem/interiør, sport og tekstil. Følgende butikker åpner på kjøpesenteret: Kiwi, Boots medisinutsalg, Notabene, Princess, Nille, Til Bords, Risøe, LMC, Intersport, Cubus, Skoringen, B-young, Pernille og en egen suvenirbutikk”, heter det i meldingen fra Thon Hotels

Les mer på disse hjemmesidene

thonhotels.no/bjorneparken

bjorneparken.no

"
Powered by Labrador CMS