Arena Nord logo2

Klart for Arena Nord 2010

Arena Nord, som er den mest omfattende møteplassen for nordnorsk reiselivsnæring, arrangeres fra 21. til 23. september, denne gangen i Bodø – med hovedbase i Bodø Spektrum. En ny Arktisk Kokk skal kåres.

Publisert

”Jobber du i restaurant, hotell, storhusholdning, opplevelser, destinasjonsselskap eller har du en annen link til reiselivet? Da er det bare å sette kursen mot Bodø i uke 38. I år er det 20 år siden den første storhusholdningsmessa ble arrangert, og Arena Nord-dagene er i dag blitt et betydningsfullt arrangement for alle deler av reiselivet. Nytt av året er at Innovasjon Norge og NordNorsk Reiseliv AS inviterer til et eget Nordnorsk Kick-off 2011”, meldes det fra arrangøren.

Arktisk Kokk 2010

Det er lagt opp til en rekke arrangementer under Arena Nord, som du kan lese mer om på hjemmesiden Nhoreiseliv.no/arenanord.

"

Vinner av Arktisk Kokk 2009, Anne-Berit Mydland Simonsen. (Foto: Marius Fiskum)

Blant annet skal det kåres en ny Arktisk Kokk, en konkurranse det ligger en del prestisje i å vinne. I år er hovedråvarene utvannet tørrfiskfilet, flatbiff av reinsdyr, Mackøl og dessert av sagogryn og tyttebær, Hovedommer er Ole Martin Alfsen.

Det skal også gjennomføres en kokkekonkurranse for lærlinger i regi Kokkelauget i Bodø.

Les også: Svalbard-kokk ble Arktisk Kokk 2009

Verdiskapingsprisen

Av andre priser nevner vi Verdiskapingsprisen 2010 (prisen for Nord-Norges mest nyskapende matprodukt).

Det er også delfinale for Nordland i konkurransen "Jakten på smaken av Norge under arrangementet.

Ellers ventes blant andre samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa og TV-kjendis Klaus Sonstad til Arena Nord, der over 100 utstillere er på plass i messeområdet.

Se hele programmet her

Ønsker du å abonnere på gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no. Klikk her

"
Powered by Labrador CMS