Cruise Nord-Norge Polarsirkelen

Nordnorsk reiseliv jubler

Nordnorsk reiseliv jubler for ekstra satsning på reiselivet i Nord-Norge i statsbudsjettet. I forslaget til Statsbudsjettet som er lagt frem får reiselivet i Nord-Norge en bevilgning på 27,1 millioner.

Publisert

Nord-Norge kan by på rene strender og vakker natur. Her fra Steigen. (Foto: Morten Holt)

Av disse midlene kommer 10 millioner fra Kommunal og Regionaldepartementet (KRD) og 17,1 millioner fra Nærings- og handelsdepartementet (NHD).

2,1 millioner går til Svalbard Reiseliv, og 25 millioner blir kanalisert gjennom Innovasjon Norge.

Reiselivsdirektør i NordNorsk Reiseliv AS, Silje Brandvoll er storfornøyd med at regjeringen velger å satse videre på reiseliv i Nord-Norge.

Fornøyd reiselivsdirektør

Reiselivsdirektør i NordNorsk Reiseliv AS, Silje Brandvoll er storfornøyd med at regjeringen velger å satse videre på reiseliv i Nord-Norge. Vi har ikke tatt for gitt at vi skulle få disse ekstra midlene, og har derfor ekstra god grunn til å juble i dag.

- Midlene kommer godt med i markedsføringen av Nord-Norge. 15 millioner går direkte til profilmarkedsføring av landsdelen og vi ser frem til et godt samarbeid med Innovasjon Norge i forhold til hvordan vi skal bruke disse midlene best mulig, sier Brandvoll.

Med Innovasjon Norge

- Kompetanse og utvikling er også viktig for reiselivet i landsdelen, og pengene fra KRD kommer godt med. Hvordan disse midlene skal brukes er ennå ikke avklart, men vi kommer også her til å jobbe tett med Innovasjon Norge, slik at dette kommer næringen best mulig til gode, sier Brandvoll.

- Jobben med budsjettet og aktiviteter for 2011 blir spennende for oss nå, sier Brandvoll og legger ikke skjul på at det blir spennende å kunne sette i gang med større kampanjer og øke landsdelens synlighet ute i verden. Vi jobber med markedsføring av Nord-Norge og skal skape reiselyst, dette kan vi gjøre på en langt bedre måte nå, sier en fornøyd reiselivsdirektør.

Pressemelding

Ønsker du gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS